Monster Abra 5 v7.2 FPS Sorunu

yiscan24

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi Monster Abra 5 v7.2 laptop kullanıyorum. Oyunlarda FPS çok düşük geldi bana CS:GO' da 80-150 arası gidip geliyor. PUBG oyununda ise 30-60 arası gidip geliyor oyun optimizasyonunda sıkıntı olduğunu biliyorum ama yinede FPS bu kadar düşük olmamalı diye tahmin ediyorum. Nvidia ayarlarından gerekli ayarları yaptım. Ama çözüm olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik ayarlarını belirtmeyi unutmuşsun, orta-yüksek olarak düşünürsek FPS değerleri son derece normal. CS: GO'da yeni Dust 2 FPS katili diyolar. PUPG zaten öyle, yeni çıktığı zaman GTX1080 senin aldığın FPS'i alıyordu, şimdi yine iyi.

Grafik ayarlarını belirtmeyi unutmuşsun, orta-yüksek olarak düşünürsek FPS değerleri son derece normal. CS: GO'da yeni Dust 2 FPS katili diyolar. PUPG zaten öyle, yeni çıktığı zaman GTX1080 senin aldığın FPS'i alıyordu, şimdi yine iyi.
1024*768 low ayarlar csgo
pubg 1080p low

Özellikle CS için düşük veya yüksek olması FPS'i çok değiştirmiyor. Düşük çözünürlük ve düşük ayarlara alınca ekran kartı zorlanmıyor. Msı Afterburner ile kullanım değerlerini kontrol edebilirsin. 1080P, yüksek ayarlara alsan yine yakın değerler elde edersin. Bu arada bu söylediğim GTX10 serisi kartlar için geçerli, bir çeşit güç tasarrufu gibi sebebini tam bilmiyorum. Eski nesil Nvidia ve AMD kartlarda böyle bir durum yok. Dolayısıyla aynı FPS'i yüksekte alabiliyorsan, o şekilde oynamak en azından görsel olarak da zevk verir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı