Monster Abra A5 12.1.2 CSGO ve PES 2018 FPS Sorunu

Cpt.Griever

Hectopat
Daha fazla  
Monster Abra A5 12.1.2

4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1050 128-Bit DX12, Intel® Kaby Lake Core™ i5-7300HQ 4C/4T; 6MB L3; 8GT/s; 2.5GHz > 3.5GHz; 45W; 14nm, 8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2400MHz SODIMM, 1TB Seagate 5400RPM HDD SATA-3 7mm 128MB

Arkadaşlar bu sistemle CSGO oyununu GeForce Experience optimizasyon ayarlariyla normalde 100 civarı FPS'lerle oynuyorum (ayarları high civarlarında tutuyor Geforce Experience) ve anlık takilmalar(droplar) yiyorum. Pes 2018'de de oynadığım ilk maç anlık takilmalar oluyor fakat ikinci maçtan itibaren hiç yapmıyor. Çözüm önerileriniz nelerdir acaba ince ayarları mi kaciriyorum manuel olarak mi ayarlasam?

Edit 1: Sistemimde BF1 oyununu gene geforce experience optimizasyonu ile yüksek ayarlar civarında hiç takilmasiz gül gibi oynamistim. CSGO gibi daha düşük sistem isteyen bir oyunda neden böyle droplar oluyor anlamadım.
Edit 2: Pingim genelde 50-70 arasında oluyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı özellikte Lenovo marka var bende. İlk başta bende Drop yiyordum fakat güncellemeleri kontrol ettikten ve Nvidia sürücüsünü tekrar yükledikten sonra bir nebze de olsa düzeldi. Isıları da kontrol et.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı