GTX 1050 Ti CSGO ve LOL Düşük FPS Sorunu

Ben de aynı latopu almayı düşünüyorum. Kullananlar varsa önerir misiniz?
Eğer Abra A5 V13.4 ten bahsediyorsan kesinlikle öneririm. Ben dolar 4 küsur lirayken 4.599 liraya aldım. Özellikleri, soğutması, müşteri hizmetleri olsun Monster seni üzmeyecek bir marka ;)

Ekran boyutu sence iyimi oyun için
Kişiden kişiye göre değişecek bir konu. Ben 60 cm kadar uzağında oynuyorum monitörün koltuğuma yaslanıp. Sürekli laptop kullandığım için ekran boyutundan gayet memnunum. Ne biraz büyük olmasını isterdim ne küçük, tam ideal. Sen 21" ve daha büyük bir monitör kullanıyorsan sürekli seni üzebilir. Eğer ben büyük boyutlu monitöre alıştım diyorsan A7 veya Tulpar serisine göz atabilirsin. Onlarda ekran 17.6" olması lazım ama aynı donanım istersen fiyat bayağı değişiyor. Ben oyumu yeterli den yana kullanıyorum. Yardımcı olabildiysem mesajımı beğenmeyi unutma ! :kıkırda:

Ben de aynı latopu almayı düşünüyorum. Kullananlar varsa önerir misiniz?
Kanka biraz geç cevap veriyorum ama neyse. Şimdi ilk olarak Csgo - LOL gibi oyunlarda 200 - 300 fps yi unutmalısın . Normalde vermesi gerekir ama dahala çözemedim(WINDOWS 8 DENEYECEĞİM). Ama hakkını yemek istemiyorum , canavar gibi bilgisayar vallahi. Yeni çıkan oyunlara yönelik F/P ürünü gibi şimdiki fiyatını bilmiyorum 4.5 civarında almıştım. İstediğin soruyu sor cevaplarım .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı