Monster Abra A5 13.1.1 RAM yükseltme

çok sağol markaların farklı olması sıkıntı çıkarmaz değil mi mHz leri uyuşması yeterli mi?

dostum şimdi belki kafan karışabilir ama benim pc aslında Abra A5 V13.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu fakat benim ram mHz 2666 gözüküyor muhtemelen bana monster abra a5 13.1.1 ramini taktılar bu yüzden monster abra a5 13.1.1 sordum xD Abra A5 V13.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook buda mı SODIMM ve crucial marka ?
Hocam 1333 yazmasına bakmayın orada. Benim bilgisayarda da 1333mhz gözüküyor ama 2666mhz. Marka farklılığı çok problem değil. Samsung'un yanında Crucial kullanıyorum. Sadece Mhz değil CL değeri de önemli. 2666Mhz CL19 değerlerinde istediğiniz RAM'i alabilirsiniz.

Monster servisi yükseltmiyor mu?

yükseltiyorlar fakat stokta kalmamış ve stokta kalmadığı ürünleri ben daha ürettiklerini görmedim...
Hocam 1333 yazmasına bakmayın orada. Benim bilgisayarda da 1333mhz gözüküyor ama 2666mhz. Marka farklılığı çok problem değil. Samsung'un yanında Crucial kullanıyorum. Sadece Mhz değil CL değeri de önemli. 2666Mhz CL19 değerlerinde istediğiniz RAM'i alabilirsiniz.

teşşekürler bilgilendirdiğin için :)👍

1591458214461.png

CL19 demenizin sebebi işaretlediğim kısımlar mı ? belki çok cahilce konuşmuş olabilirim kb :D

Son düzenleme:
yükseltiyorlar fakat stokta kalmamış ve stokta kalmadığı ürünleri ben daha ürettiklerini görmedim...

teşşekürler bilgilendirdiğin için :)👍

Eki Görüntüle 584303
CL19 demenizin sebebi işaretlediğim kısımlar mı ? belki çok cahilce konuşmuş olabilirim kb :D
Ne cahilliği hocam Allah aşkına :) Kimsenin kimseden bir üstünlüğü yok. Aynen işaretlediğiniz kısımlar CL değerini belirtiyor. Rica ederim.

8 GB:

16 GB:

Bunlar CL19 ama Monster Abra A5 v13.1.1 de CL17 var. 1, 2 v bende de var, oradan biliyorum. CL farklı olunca sıkıntı çıkmaz mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı