Monster Abra A5 17.2.1 için bilgisayarcıda bakım yaptırmak kaç lira tutar?

• Konuyu başlatan Teru
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 280
Makaleler
15
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Merhaba.

Mayıs 2022'de aldığım ve Ocak 2023'te değişmden sıfırı gelen Monster Abra A5 17.2.1 laptop hiç temizletilmedi. Yerinden bile kaldırınca ekranı şurası burası bozuluyor da o yüzden yani. Ben de bir çılgınlık yapıp temizletmeyi ve bakım yaptırmayı düşünüyorum. MX 6 macun öneriliyor sanırım. Bu macunu kullanan bilgisayarcı bulacağıma inanmıyorum ama bulursam temizletip macun sürdürsem kaça mal olur? Macunu ben alıp gitsem kaça mal olur? Laptop temizletmeyeli uzun zaman olduğu için merak ediyorum. Dolandırılmayayım şu çöp laptop uğruna.

Teşekkürler.

Monster ücretsiz bakım garantisi sunuyordu. Daha geçenlerde arkadaşım götürüp temizlettirdi ve bakım yaptırdı. Macunu kendiniz götürseniz yine ücret almayacaklardır bu mantıkla diye düşünüyorum.

Ayrıca servis macununun dışına çıkacaksanız ille macun olsun derseniz Hydronaut kullanın derim, benim önerimse Thermalright Helios uygulatmanız.

Monster ücretsiz bakım garantisi sunuyordu. Daha geçenlerde arkadaşım götürüp temizlettirdi ve bakım yaptırdı. Macunu kendiniz götürseniz yine ücret almayacaklardır bu mantıkla diye düşünüyorum.

Başka macunu kullanılar mı bilmiyorum ama ben Monster'in kullandığı macunu ve hizmetini beğeniyorum.

Kendim götüremem şu ara. Belki birkaç ay içinde götürme imkanım olur. Şu an gönderirsem moderatörlük işi aksayacak.

Başka macunu kullanılar mı bilmiyorum ama ben Monster'in kullandığı macunu ve hizmetini beğeniyorum.

Ben beğenmiyorum. Çok olay yaşattılar bana. Beceriksizler.

Hiç laptop kapağı açmamış biri olarak üç beş bakım videosu izleme sonrası laptopumu 1.5 saatte falan tamamen temizleyip pedi uygulayıp hazır hale getirebilmiştim ilk denememde. Bence yapabilirsiniz. Hem maliyet hem zaman olarak baya kurtarır. Hem de ne sürdüğünüzü bilirsiniz. Alper Karadağ izleyebilirsiniz kamera açısı olsun uyarılar olsun birçok Monster bakım videosu mevcuttu. Size kalmış tabii.

Hiç laptop kapağı açmamış biri olarak üç beş bakım videosu izleme sonrası laptopumu 1.5 saatte falan tamamen temizleyip pedi uygulayıp hazır hale getirebilmiştim ilk denememde. Bence yapabilirsiniz. Hem maliyet hem zaman olarak baya kurtarır. Hem de ne sürdüğünüzü bilirsiniz. Alper Karadağ izleyebilirsiniz kamera açısı olsun uyarılar olsun birçok Monster bakım videosu mevcuttu. Size kalmış tabii.

Kendim yapmaya kalkışmadan önce fiyatlarını öğrenmeyi tercih ederim çünkü kronik laptopa sinirlenip bozmak istemiyorum.

Kendim yapmaya kalkışmadan önce fiyatlarını öğrenmeyi tercih ederim çünkü kronik laptopa sinirlenip bozmak istemiyorum.

Hocam nerede oturuyorsunuz? Birçok yerde Monster bayii var, belki anlaşmalı yerleri bile vardır tam bilmiyorum. Arkadaşın da dediği gibi ücretsiz bakım garantili bence götürüp orada yaptırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı