Monster Abra A5 19.2 vs ASUS ROG Strix G15

Taha0k

Femtopat
Daha fazla  
İkisi arasında kaldım uzun ömürlü olmasına önem veriyorum. Önerilerinize ihtiyacım var...

İkisi arasında kaldım uzun ömürlü olmasına önem veriyorum. Önerilerinize ihtiyacım var...

Tofaş ile Audiyi kıyaslıyorsun tabiki rog.

İkisi arasından Monster daha güçlü ancak Monster'larda ısınma sorunları olabiliyor.

Tofaş ile Audiyi kıyaslıyorsun tabiki rog.
Marka ve seri olarak ROG gerçekten fark atıyor lakin birinde 3050 diğerinde 3050Tİ var bu yüzden kafam karıştı

İkisi arasından Monster daha güçlü ancak Monster'larda ısınma sorunları olabiliyor.
onu detaylıca araştırdım v19 serisinde tongfang kasa kullanılmış bu da "monster çok ısınıyor ya" dedirten clevo kasadan farklı olduğunu anlamamı sağladı. Dolayısıyla tongfang kasası çok daha iyi soğutulduğu söyleniyor.

Marka ve seri olarak ROG gerçekten fark atıyor lakin birinde 3050 diğerinde 3050Tİ var bu yüzden kafam karıştı

onu detaylıca araştırdım v19 serisinde tongfang kasa kullanılmış bu da "monster çok ısınıyor ya" dedirten clevo kasadan farklı olduğunu anlamamı sağladı. Dolayısıyla tongfang kasası çok daha iyi soğutulduğu söyleniyor.
Tongfang kasa reis evet yine de rog kadar kaliteli değildir bence kasası ama yine de işlemci ve ekran kartı farkından monster daha mantıklı ben de onu düşünüyorum.

Hocam ben abra v19.3.6 modelini düşünüyorum da asusla fiyatları neredeyse aynı ve özellikleri arasında yüksek farklar var hangisini tercih etmeliyim rogu mu abrayı mı?
ROG fiyat farkının kasa kalitesinden ve marka değerinden kaynaklandığını düşünenlerdenim. Örnek olarak yukarıda attığım bilgisayarlarda monsterdaki CPU ve ekran kartının rog'a kıyasla daha iyi olduğu aşikâr Bakınız.
İyi forumlar ^^

Technopat Haberler

Geri
Yukarı