Monster Abra A5 19.3.6 alınır mı?

Şikayetvar sitesine bakarsanız Monster'in sorun yaşayan kişileri sadece oyaladığını görürsünüz. Hatta bunlar tahminimce iade edilen bozuk modelleri bir enayi bulana kadar tekrar satıyorlar.

Haklısınız hocam, bir de benim de mavi ekran sorunum vardı düzelmemişti. Umarım o lanet cihazdan kurtulmuşsunuzdur...

Hocam nihai karar sizin ama iş ve ofis için alıyorsanız laptop anlarım ama oyun içinse bence uzak durun. O paraya mis gibi masaüstü dizilir. İlle de laptop alacaksanız Monster'ı sakın tercih etmeyin 25bin liranız ile rezil olur, burada sorun için konu açarsınız...

Son düzenleme:

Hocam attığınız model Clevo kasa değil. Abra alınmaz diye bir şey yok ben 3 yıldır Abra modeli kullanıyorum gayet de memnunum. Öncelikle YouTube'dan inceleme videolarını araştır sıcaklık değerleri ve performans testlerine bak içine sinerse niye sipariş vermeyesin. Her markanın iyi kötü modelleri var. Önemli olan araştırıp almak tabii biraz da şans işi

Abra alınmaz.

Hocam senle biz anlaşamayız. Sen gidip Abra serisinin Clevo kasa olan yani alınmayacak modelini almışsın. Tonfang modelini alsan belki de bu söylediklerin başına gelmiyecekti. Senin başına kötü bir şey gelmesi bütün modelleri kötü yapmaz.

İkinizede teşekkür ama ben blackbeard hocamla aynı görüşteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…