Monster Abra A5 19.3.6 alınır mı?

Hocam 2 ay servis git gel yapa yapa elinde sonunda gittik dedik kardeşim ya iade edin ya da tüketici hakem heyetiyle sizden 5 bilgisayar parası aliyim. İade edip masaüstü aldım

Sen bilirsin hocam. Ben uyarımı yapayım gerisi sana kalmış. Aldıktan sonra sorun yaşayıp konu açtığınızda tekrar görüşürüz.

Hocam sende biraz fazla mı abartmışsın, hakem heyeti ya aynı ürünle değişim verir ya da para iadesi verir 😅

Yok hocam nefret ediyorum o firmadan vallahi nasıl bir nefret anlayamaz kimse

Teknoloji birazdan şans işi hocam seveni de var sevmeyeni de. Bende 3 yıldır monster kullanıyorum. F/P bir cihazdı ben aldığımda şükür şimdiye kadar beni idare etti.

Teknoloji birazdan şans işi hocam seveni de var sevmeyeni de. Bende 3 yıldır Monster kullanıyorum. F/P bir cihazdı ben aldığımda şükür şimdiye kadar beni idare etti.

Senin adına sevindim hocam. Zaten ben de önceden Monster seviyordum çünkü 2 arkadaşım da 3 yıl önce aldı ve sıkıntısız kullanıyorlar hala. Ama cidden ya sonradan bozdu bunlar ya da siz şanslı çıktınız. Çünkü gerçekten bunlar sanırım iade edilen bozuk modelleri bir enayi bulana kadar satıyorlar. Çünkü bu kadar fazla kişi aynı sorunu yaşamaz yani.

Senin adına sevindim hocam. Zaten ben de önceden Monster seviyordum çünkü 2 arkadaşım da 3 yıl önce aldı ve sıkıntısız kullanıyorlar hala. Ama cidden ya sonradan bozdu bunlar ya da siz şanslı çıktınız. Çünkü gerçekten bunlar sanırım iade edilen bozuk modelleri bir enayi bulana kadar satıyorlar. Çünkü bu kadar fazla kişi aynı sorunu yaşamaz yani.

Bendeki Abra modeli hocam ben aldığımda çok da bilinci olmadan tonfang kasa almışım. O Zaman'lar dolar kuru çok daha düşüktü ve tam F/P cihazlar üretiyorlardı. Ortalama yük altında ekran ve işlemci 75'lerde dolaşıyor sıcaklıklar. Şu an yeni bir laptop arayışındayım 30.000TL'ye kadar bütçem var incelediğim Monster, ASUS, Lenovo, Acer bütün markalarda bir sıcaklık problemi var. Laptoplar çok rahat 90 ve üzerine çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı