Monster Abra A5 19.3.6 alınır mı?

Monsteri dusmanima onermem acırım adama.
Paranla rezil olup bela satin aliyorsun hevesle aldigin makineden soğursun.
Clevoymus tongfangmis yok bilmem ne zıkkımın köküyse.
Dolar olmus 19 tl yazik paraniza.

@acres ve @BartuP gibi Monster düşmanı yoldaşlarımı görmek gözümü yaşarttı. Ben de 17.2.1 mağduru olduğum için çok iyi anlıyorum. @BartuP elden onu nasıl çıkarttın?

Sağ ol hocam sağ ol. Çok çektik yemin ederim 3 haftada 8 kere gittim teknik servislerine. İade olduğu günkü raporu hala saklıyorum dolabımda bana o günleri hatırlatması için. Siz hala kullanıyor musunuz?

İkinizede teşekkür ama ben blackbeard hocamla aynı görüşteyim.

Hocam lütfen dinleyin bizi, gerçekten ona vereceğiniz tomar parayla çok iyi makineler alırsınız gerek masaüstü gerek laptop. Gidin Lenovo bakın en kötü...

Sağ ol hocam sağ ol. Çok çektik yemin ederim 3 haftada 8 kere gittim teknik servislerine. İade olduğu günkü raporu hala saklıyorum dolabımda bana o günleri hatırlatması için. Siz hala kullanıyor musunuz?
Ne yazık ki kullanıyorum. :( İade edemedim fatura yanımda değil diye o yüzden değişim oldu. Şu an ne kullanıyorsunuz?

Ne yazık ki kullanıyorum. :( iade edemedim fatura yanımda değil diye o yüzden değişim oldu. Şu an ne kullanıyorsunuz?

Hocam merhaba, ben iade ederken fatura almadım yanıma çünkü zaten mail atmışlardı. Cihazla gelen çanta, kutu, adaptör, flashbelleği, garanti belgesini verdim ve istediğim iade olmazsa tüketici hakem heyetine değil direkt mahkemeye vereceğimi söyledim. Yolda eve dönerken iade mesajı geldi. İade parasının üzerine 3 5 bir şey daha koyup masaüstü aldım hocam... Umarım o cihaz sizi üzmüyor, yormuyordur. Geçmiş olsun... Ben her yerde bu markayı kötülemeye devam edeceğim.

Hocam merhaba, ben iade ederken fatura almadım yanıma çünkü zaten mail atmışlardı. Cihazla gelen çanta, kutu, adaptör, flashbelleği, garanti belgesini verdim ve istediğim iade olmazsa tüketici hakem heyetine değil direkt mahkemeye vereceğimi söyledim. Yolda eve dönerken iade mesajı geldi. İade parasının üzerine 3 5 bir şey daha koyup masaüstü aldım hocam... Umarım o cihaz sizi üzmüyor, yormuyordur. Geçmiş olsun... Ben her yerde bu markayı kötülemeye devam edeceğim.

Beni çok üzdü. Sıfırıyla değişim yaptılar bu da üzmesin diye dua ediyorum sadece. Artık bu da üzerse dediğiniz gibi yapacağım. 1 yıl 2 ay garantisi kaldı zaten.

Monster'ı kesinlikle önermiyorum. Bizzat 3 ay öncesine kadar kendim deneyimledim. A7 v12.5.3 almıştım ve inanır mısın ekran kartı bozuktu sıfır cihazın. Servislerine veriyorum, donanımsal sorun yok diye inatlaşıyorlardı en sonunda kanıtladım her şeyi ile cihazı değiştirdiler. Aynı mahalle bilgisayarcısı gibi bilgisayarıma dar gelen bir beze sarıp verdiler. Sıfır mı? Arkadaşlar kontrol etti mi? Bir sorunu var mı dedim, yok yok buyurun, dendi. Gittim eve içinde Bluetooth ve Wi-Fi modeli yok. Dedim hadi neyse lan kablosu takayım uğraşmayayım artık ama lanet olsun ki aynı sorun devam ediyordu. Sıfır diye yedirdikleri laptop muhtemelen arkada elden çıkarılmaya çalışılan bir şeydi. Ben 3 ay boyunca hem paramla rezil oldum ne güzel bir deneyim ne de servis hizmeti gördüm. Oysa servis konusunda çok iddialılardı diye tercih etmiştim. Evet, herkes bu sorunları yaşamıyor ama yaşama olasılığın çok yüksek. Bence kesinlikle ama kesinlikle uzak durmanız gereken bir marka, ben artık mağazalarının yanından bile geçmeyeceğim.

Cakma firma bos laptoplara logo basan korsan gozlu nalet firma.

@acres ve @BartuP gibi Monster düşmanı yoldaşlarımı görmek gözümü yaşarttı. Ben de 17.2.1 mağduru olduğum için çok iyi anlıyorum. @BartuP elden onu nasıl çıkarttın?

Hocam 2 ay servis git gel yapa yapa elinde sonunda gittik dedik kardeşim ya iade edin ya da tüketici hakem heyetiyle sizden 5 bilgisayar parası aliyim. İade edip masaüstü aldım

İkinizede teşekkür ama ben blackbeard hocamla aynı görüşteyim.

Sen bilirsin hocam. Ben uyarımı yapayım gerisi sana kalmış. Aldıktan sonra sorun yaşayıp konu açtığınızda tekrar görüşürüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı