Monster Abra A5 alınır mı?

Bütçe
35000
Güzel seri. Yukarıdaki arkadaşı dinlemeyin, 16 ile 32 GB RAM farkının önemini, farkını daha bilmeyen, casual oyun oynayan birisi gibi.

Atılan kasa güzel, Monster yerine onu tercih edin.
Her attığım mesaja okumadan beğenmedim atan birine karşı argüman sunmayacağım.

Her attığım mesaja okumadan beğenmedim atan birine karşı argüman yazmayacağım.

Sizle bir sorunum yok, Technopat'ta beğenmediğim önerilere beğenmedim atıyorum, tıpkı bana atıldığı gibi, ayrıcalık değilsiniz yani. Bunun muhabbetini yapmana şaşırdım :D

Güzel seri. Yukarıdaki arkadaşı dinlemeyin, 16 ile 32 GB RAM farkının önemini, farkını daha bilmeyen, casual oyun oynayan birisi gibi.

Atılan kasa güzel, Monster yerine onu tercih edin.

RAM'in eklenebilecegi bilincinde olmayıp Abra kasa Monster oneren birisi, casual oyun oynayan birisinden daha kötü olsa gerek.

Sizle bir sorunum yok, Technopat'ta beğenmediğim önerilere beğenmedim atıyorum, tıpkı bana atıldığı gibi, ayrıcalık değilsiniz yani. Bunun muhabbetini yapmana şaşırdım :D

Beğenmemende sıkıntı yok. Fakat Monster gibi üzerine etiket basılan bir markayı önermeni doğru bulmadım açıkçası.

Abra kasaların ne kadar leş olduğunu söylemeye gerek yok. Zaten Monster kalitesiz bir marka, yaptıkları reklam çalışmaları ile millete kalitesiz ürün satmaya çalışıyorlar. Attığım Acer Nitro 5 hem soğutma hem ekran hem işlemci olarak daha iyi ama sen Monster'ı savunmaya devam et.

Dosya Ekleri

• 1722942859507.png
    1722942859507.png
    121,6 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:
Beğenmemende sıkıntı yok. Fakat Monster gibi üzerine etiket basılan bir markayı önermeni doğru bulmadım açıkçası.

Cevaplarımda Monster'ın 4000 harici serisi alınmaz diye sürekli söylüyorum zaten.
Arkadaşın attığı Monster modeli kendi kullandığım model, deneyimledim konuşuyorum, sırf kendim Monster kullandım diye her türlü Monster'i savunmam, Clevo kasa sorunlarıyla bende çok uğraştım.
Dikkatli okursan zaten atılan kasayı almasını söyledim arkadaşa.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı