Linkteki laptopu almayı düşünüyorum 8 GB RAM var cihazın üzerinde özelleştirme seçeneğinden 2x8 şeklinde 16 GB yapabiliyorum ama 647 TL fark oluyor.
Almayı düşündüğüm laptop: Abra A5 V13.3 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Kendim RAM alıp takmayı düşündüm. Şu RAM'leri buldum internette 350 -400 TL arası bunlardan herhangi biri uyar mı ? Cihazda da 2666 MHZ RAM var linklerini koyduğum RAM'ler de 2666 MHZ . Cihazdaki RAM'in yanına bunlardan birini ekleyerek 16 GB yapabilir miyim? RAM yükseltmesinde CL değerleri sorun çıkarabilir mi?
Cpu-z Adata64 gibi programlardan bellek modelinin tam ismini öğren ve arat.Tabikide Mhz ve CL değerlerine dikkat etmelisin.İçinin rahat etmesi açısından.
Evet var. Bakınız Technopat aynı hatayı 44 çekirdekli sistemde yaptılar sistem açılmadı; tabi o bir iş istasyonu, günümüzde parçalar daha uyumlu ancak hala riskli.
Cpu-z Adata64 gibi programlardan bellek modelinin tam ismini öğren ve arat.Tabikide Mhz ve CL değerlerine dikkat etmelisin.İçinin rahat etmesi açısından.
Evet var. Bakınız Technopat aynı hatayı 44 çekirdekli sistemde yaptılar sistem açılmadı; tabi o bir iş istasyonu, günümüzde parçalar daha uyumlu ancak hala riskli.