Bir de kurulumun sona kadar gelip öyle yeniden başladığına emin ol. Bazı sistemlerde kurulum tamamlanmadan reset atabiliyor sistem. Bu durumda -x ile başla kuruluma.
Bir de kurulumun sona kadar gelip öyle yeniden başladığına emin ol. Bazı sistemlerde kurulum tamamlanmadan reset atabiliyor sistem. Bu durumda -x ile başla kuruluma.
Yardımınız ile disk tamamen sildikten sonra kurulumu yaptım. Şimdi sadece yosemite 10.10 kurulu masaüstüne gelmeyi başardım. Clover boot loaderi kurmak için dosyayı USB'ye atıyorum Mac USB'yi ve herhangi bir CD/DVD'yi görmüyor. Wifi de çalışmıyor. Wifi adaptör var onu kurmak için de CD'yi görmesi lazım. Çözümü nedir acaba şimdiden teşekkürler.
bios ayarlarımda usb ile ilgili bir seçenek mevcut değil bios ayarlarımın fotoğrafları önceki mesajlarda mevcut olması lazım. raw dosyasının yüklü olduğu usb yi görüyor ? klavye ve toucpad de çalışmıyor usb ile mause ve klavye taktım onları görüyor
Usb bellek ve hardiskler görmüyor nasıl yükleyebilirim?
İnternette yok adaptörü var driveri için cd yi görmesi lazım dosyayı telefona indirdim bluetooth ile göndermeye çalışıyorum oda olmuyor @Recep Baltaş@montezuma