Çözüldü Monster ABRA A5 OS X 10.10.3 Restarttan Sonra Boot Ekranı

  • Konuyu başlatan foro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 67
  • Görüntüleme 15.016
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
HFSPlus dosyası mevcut diğeri yok?
Kusura bakmayın sizi de bayağı yorduk ama bu kurulumu yapmam lazım bir şekilde. Yardımı hala bekliyorum.

ddd.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum yapmak istediğin diskini kurulum ekranında disk izlenceleri ile GUID partition table olarak biçimlendir tekrar dene.

Disk izlencesinde GUID partition kısmını göremedim türkçesi neye denk geliyor söyleyebilirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de kurulumun sona kadar gelip öyle yeniden başladığına emin ol. Bazı sistemlerde kurulum tamamlanmadan reset atabiliyor sistem. Bu durumda -x ile başla kuruluma.

Yardımınız ile disk tamamen sildikten sonra kurulumu yaptım. Şimdi sadece yosemite 10.10 kurulu masaüstüne gelmeyi başardım. Clover boot loaderi kurmak için dosyayı USB'ye atıyorum Mac USB'yi ve herhangi bir CD/DVD'yi görmüyor. Wifi de çalışmıyor. Wifi adaptör var onu kurmak için de CD'yi görmesi lazım. Çözümü nedir acaba şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bios usb girişleri enable yapıp dene.
bios ayarlarımda usb ile ilgili bir seçenek mevcut değil bios ayarlarımın fotoğrafları önceki mesajlarda mevcut olması lazım. raw dosyasının yüklü olduğu usb yi görüyor ? klavye ve toucpad de çalışmıyor usb ile mause ve klavye taktım onları görüyor

@montezuma @Recep Baltaş
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı