Monster Abra A5 V. kaç almalıyım?

beyazenci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sizce bu notebooklar dan hangisini almalıyım ? Hepsi aynı ürün ama versiyon farkı var. Yani özelliklerinde bir fark var mı? Sizce ve ya önerdiğiniz başka bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim. :D

Monster Laptop.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence monster markalı bi laptop alma içine koydukları ekran kartlarının bitleri 128-bit çok düşük. 256 bit lik ekran kartları varken tavsiye etmem alıcaksan msi al.

Son düzenleyen: Moderatör:
O Ekran kartının bit'i düşük ama çekirdek hızı 1 GHZ işte burdan kazanıyor GTX 860 ama hangisi daha önemli çekirdek hızı mı bit mi bellek hızımı bilemem.

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sizce bu notebooklar dan hangisini almalıyım ? Hepsi aynı ürün ama versiyon farkı var. Yani özelliklerinde bir fark var mı? Sizce ve ya önerdiğiniz başka bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim. :D

Eki Görüntüle 10584
Bence V2.1 al. Tasarımı bence daha güzel ve ses kalitesi daha iyi diye biliyorum. Şubatta ben de almayı düşünüyorum. [emoji335]

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı