MONSTER ABRA A5 V1.1.2 15.6 Mavi Ekran Sorunu

• Konuyu başlatan BahadirGz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 4.731
B

BahadirGz

Ziyaretçi
Merhabalar daha dün elime ulaşan MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 15.6 kurulumsuz gelmişti windows 8.1 pro kurdum yanında gelen cd ile driverlerini sırasıyla yükledim bir sıkıntı yok pc gayet güzel çalışıyor fakat bilgisayarın kapağını kapattığımda yani uyku modunda yada kapattığımda uzun süre sonra tekrar açmak istediğim zaman ekran resimdeki gibi kalıyor kapatıp tekrar açınca düzeliyor her defasında böyle bi çözüm lütfen..

Özellikle recep abi senden yardım bekliyorum ismini çok duydum çok araştırdım ama sana ulaşamıyorum bu şekilde yardımcı olabilirsin inşallah..

Resimi telefonumdan çektiğim için boyutu yüksek diye yükleyemedim buraya o yüzden bunu ekleyeyim dedim yanlış bişey yaptıysam affola ama yardım lütfen daha ilk günüm ve bu sorunla karşı karşıyayım.

Monster müşteri hizmetlerini ara ve durumu bildir. Eğer olağan dışı bir durum var ise geri gönder. Eğer makinede bir problem varsa birebir değişim yapacaklardır.

Büyük ihtimal sorun chipset kaynaklı, driverle filan alakası yok. Bence sen hiç vakit kaybetmeden ürünü geri yolla yenisi ile değişim yapılmasını talep et. Monsterdan da uzak durun dedim ama dinleyen kim, chipset arızası çıkaran laptoplardan.

Teknoloji biraz şans işidir bunu herkes biliyor. Bendede bu var www.monsternotebook.com.tr: MONSTER® TULPAR T5 V4.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR daha hiç bir sorununu görmedim. En ufak donanımsal arıza bile çıkarmadı. Biraz şansına kızılması gereken bir durum bence.

BahadirGz, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…