Monster Abra A5 v1 vs Abra A5 v9.3

Batu Han

Hectopat
Katılım
26 Mart 2014
Mesajlar
54
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Geçtiğimiz günlerde Monster Abra A5 v11.1 modelini aldım. İçinde i7 7700HQ, GTX1050, 8 GB RAM ve 1 TB mekanik disk vardı. Bilgisayarın harddiskinde sorun çıktığı için servise götürdüm. Servis bana 100 TL fark ile 1 TB'lık diski alıp yerine 240 GB'lık SSD takabileceğini söyledi veya dilersem 100 TL verip Abra A5 v9.3 ü de alabileceğimi söyledi.
Abra A5 v9.3'ün özellikleri ise;
  • i5 7300HQ
  • GTX 1050 Ti
  • 240 GB SSD
8 GB RAM benim bilgisayarımdan bir diğer farkı ise IPS panel olması.
Soruma gelecek olursam. Ben mühendislik öğrencisiyim. İleride Catia, Inventor, Solidworks gibi programlarda en iyi olarak hangisini önerirsiniz?
Vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı