Monster Abra A5 v9.3 BIOS Update

Moviie

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Gariban Kurye
Arkadaşlar ilk öncelikle hepinize iyi günler dilerim. Bilgisayarım Monster'in Abra A5 v9.3 modeli ve eski bir BIOS'a sahip şu mavi ekranlı olandan. Monster Notebook il kurduğum iletişim sonrasında bana mailden güncel BIOS'u yolladılar ve internette biraz araştırmam sonucu kafama yatan düzgün bir güncelleme rehberi bulamadım. Rica etsem adım adım ne yapmam gerektiğini bana yazar mısınız?
Attıkları dosyanın içindeki all klasörü:

2.PNG

Attıkları dosyanın içindeki bıos_me klasörü:

3.PNG

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video başında bios güncellemesiyle ilgili detaylı bir anlatım yapılmış. Notebooklarda bios güncelleme işlemi ne kadar farklı bir bilgim yok ama dosyaları usb'ye attıktan sonra videodaki adımlardan bios içinde güncelleme dosyasını görüyorsan o şekilde deneyebilirsin. Yine de farklı kaynaklara bakmanı öneririm.

Arkadaşlar ilk öncelikle hepinize iyi günler dilerim. Bilgisayarım Monster'in Abra A5 v9.3 modeli ve eski bir BIOS'a sahip şu mavi ekranlı olandan. Monster Notebook il kurduğum iletişim sonrasında bana mailden güncel BIOS'u yolladılar ve internette biraz araştırmam sonucu kafama yatan düzgün bir güncelleme rehberi bulamadım. Rica etsem adım adım ne yapmam gerektiğini bana yazar mısınız?
Attıkları dosyanın içindeki all klasörü:

Eki Görüntüle 1727861

Attıkları dosyanın içindeki bıos_me klasörü:

Eki Görüntüle 1727860

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı