Cortexer

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2017
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba ben bu laptobu alacam. Sorum şu oyunlarda kaç FPS alır? CS:GO, LOL GTA 5 gibi oyunlarda diğer sorum ise şu bu laptobu diski 5200RPM oyunlarda sıkıntı yasatir mi? Donma, gecikme, kasma gibi sorunlar.
Ürün linki;Abra A5 V11.1 15.6" Oyun Bilgisayarı
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun kurulurken ve oyun haritası yüklenirken biraz bekliyebilirsiniz.Oyun esnasında bir sıkıntı olmaz.Monster Abra A5 V11.1 de gtx 1050 ekran kartı masaüstü yongası ile birlikte kullanılıyor.Youtube veya başka yerlerdeki masaüstü veya dizüsütü gtx 1050 testlerine yakın değerler alıcağınızı tahmin ediyorum.
 
Satın alacağın siteye mail atıp, iletişim seçeneğine de cep numaranızı yazarsanız sizi arayıp uzun uzun konuşacaklardır.
Ayrıca internetten arama motoruna GTX1050M yazarsanız oyun testleri ve FPS değerlerini yazan siteler var bakabilirsiniz. Bahsettiğiniz oyunların hakkından gelir diye düşünüyorum.
Ayrıca 2 yıl önce piyasadan daha ucuz satıyorlardı. Siz satın alma işlemi sırasında donanım eklemek istemedikçe eklenmiyordu (renkli klavye, SSD, gaming mouse vs.). İstemezseniz oyun için çok faydası olmayan özelliklere havadan para ödemiyordunuz. Şuan bir istisna var. Siz istemeden laptopa SSD eklenmiş. Eğer "SSD'ye para vermesem iyi olur, oyundaki yükleme ekranlarını azıcık beklerim sorun değil" diyorsanız satın almadan önce markayla görüşmenizde SSD için para ödemek istemediğinizi ve çıkartmak istediğinizi söylerseniz faydası olacak diye düşünüyorum.
Bende T7 V3.1 var gayet memnunum. Alırsanız hayırlı olsun güle güle kullanın.
 
Bu laptop da ısınma problemi var diyorlar dogrumudur?
Daha yeni araştırdım da soğutma için pek bişey göremedim. Eski bilgisayarlarında bir tane büyük fan var. Benim kullandığım modelde aynı boyutta üç tane ince fan var. Çift fan ekran kartına bir fan da işlemciye bakıyor. Monster'la bi irtibat kurarsan anlatırlar.
Isınma varsa ya işlemci ya ekran kartı ısınıyordur. Benim t7 v3.1'de 6720HQ işlemci var. Oyunlarda bazen 80℃ geçiyor ve ani ısınıp soğumalar var. Bu sitede bir moderatör söylüyordu 6. ve 7. nesil intel i7'lerde bu problem var diye. Ayrıca sıcaklık sensörlerinde de sorun varmış.
Laptopun soğutması iyiyse sorun işlemcide olabilir ama şahsen ben kafaya takmıyorum. 2 yıldır Monster kullanıyorum. Olmassa işlemci turbo hızını OC ile az geri çekerim. Ama önemli olan laptopun soğutmasında bir sorun var mı?
Hem kendilerine sor hem kendin araştır.
 
Benim pek bir bilgim yok açıkçası ben şunu istiyorum pcye elini koyunca elin yanmasın yeter yada uzerinde çay demlenmesin
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı