Monster Abra A5 v12.1.2 için PCI Express SSD önerisi

AngelOfDeath00

Centipat
Benim Monster Abra A5 v12.1.2 bilgisayarım var ve 1TB harddiski var. Ben buna SSD almak istiyorum ama almışken de iyisi olsun diyerek PC Express olsun dedim. Ama bilgisayarım destekler mi? Herkese iyi geceler cevap veren herkese teşekkür ederim hızlı olursa çok memnun olacağım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim Monster Abra A5 v12.1.2 bilgisayarım var ve 1TB harddiski var. Ben buna SSD almak istiyorum ama almışken de iyisi olsun diyerek PC Express olsun dedim. Ama bilgisayarım destekler mi? Herkese iyi geceler cevap veren herkese teşekkür ederim hızlı olursa çok memnun olacağım :)

Bu model değil mi yanlış bulmadım? Eğer buysa M.2 SATA olarak yazıyor yani NVMe desteği bulunmamakta. :/

Çok teşekkürler desteğin için kardeşim.
Bu model değil mi yanlış bulmadım? Eğer buysa M.2 SATA olarak yazıyor yani NVMe desteği bulunmamakta. :/

Evet bu model kardeşim tekrar teşekkür ederim sen olmasan alıyordum bugün NVMe pcexpress bir SSD dediğim gibi sağ ol :)
Bir de bir şey soracağım yeni konu açmaya gerek yok galiba M.2 portu var bilgisayarı da biliyorsun bu PC'ye SSD önerebilir misin kardeşim?
@@xNereY

(f/p) (m.2 olacak)
Bir de WD Blue M.2 SSD önerir misin 240 ya da 500 GB olanı.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler desteğin için kardeşim.

Evet bu model kardeşim tekrar teşekkür ederim sen olmasan alıyordum bugün NVMe pcexpress bir SSD dediğim gibi sağ ol :)
bir de bir şey soracağım yeni konu açmaya gerek yok galiba M.2 portu var bilgisayarı da biliyorsun bu PC'ye SSD önerebilir misin kardeşim?
@@xNereY

(f/p) ( M.2 olacak)
Bir de WD Blue M.2 SSD önerir misin 240 ya da 500 GB olanı.

Önemli değil ben teşekkür ederim. Toplam bütçenizi söylerseniz belki de WD Blue'den daha iyi bir marka önerebilirim.

Kankam F/P olsa yeter ama zaten SATA desteklediği için ve onu alabileceğim için de çok para vermeye gerek yok 860 Evo falan dicen galiba ama zaten Max 500-600 okuma hızı aynı gibi o yüzden bence aşırı para vermeye gerek yok ama tabii düşünceni alayım kardeşim.(Bütçe sınırsız)

Kankam F/P olsa yeter ama zaten SATA desteklediği için ve onu alabileceğim için de çok para vermeye gerek yok 860 Evo falan dicen galiba ama zaten Max 500-600 okuma hızı aynı gibi o yüzden bence aşırı para vermeye gerek yok ama tabii düşünceni alayım kardeşim.(Bütçe sınırsız)

WD iyi markadır alabilirsiniz. Evet tahmin ettiğiniz gibi 860 Evo önerecektim çünkü NVMe desteğiniz bulunmamasına rağmen 860 Evo Rapid modu ile NVMe hızına ulaşabiliyor. M.2 SSD'lerinde bu bulunmaktamı bilgim yok fakat.

Kardeşim Rapid modu olduğundan haberim yoktu ve M.2'de çalışıyorsa alabilirim bir araştırırsan çok mutlu olacağım. Ayrıca bu konunun başından sonuna kadar yardım ettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim <3.

Kardeşim Rapid modu olduğundan haberim yoktu ve M.2'de çalışıyorsa alabilirim bir araştırırsan çok mutlu olacağım. Ayrıca bu konunun başından sonuna kadar yardım ettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim <3.

Şu yabancı kaynaklı izlediğim videoda Samsung'un uygulamasında M.2 SSD'nin Rapid modunun bulunduğu gözüküyor fakat biraz daha bakacağım belki daha güvenilir bir şekildede bulabilirim. Bu arada Rapid modunu kullanmak şansınıza bağlı olarak elektrik kesintilerinde bazen veri kaybı yaşatıyor diye duydum.

Kankam veri kaybı benim için çok önemli bir şey o yüzden sen boş ver onu zaten daha fazla yormayayım ben seni. Bu arada tekrar teşekkür ederim seviliyorsun <3.
Bir de sana nasıl destek olabilirim foruma yeni başladım da :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı