Monster Abra A5 V12.1.2 Oyunlarda Mavi Ekran Hatası

Eren Kaplan

Kilopat
Katılım
25 Eylül 2013
Mesajlar
61
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Monster Abra A5 V12.1.2 notebookuma 1 hafta önce temiz kurulum Windows 10 yükledim kendi sitesinden indirerek. Daha sonra gerekli updateleri ve driver yüklemelerini yaptım. Normal kullanımda Windows'da bir problemim yok. Ama iş ne zaman oyun oynamaya gelse oyuna girişte mavi ekran alıyorum. Bazen alıyorum bazen almıyorum, değişkenlik gösteriyor bu durum. Önceden az oluyordu ama artık şimdi her girişte neredeyse olmaya başladı. Oynadığım oyunlar CS:GO ve League of Legends. Mavi ekran hatası : DRIVER_POWER_STATE_FAİLURE. Bütün driverlarım güncel bu arada hepsini tek tek kontrol ettim. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bir driver kurulumundan kaynaklanan bir hata alıyorsun. Bilgisayarınızı güvenli kip de başlatıp aygın yöneticisinden donanımlarınızı kontrol edin hatalı yüklenmiş donanım varmı diye. Zaten ünlem işareti olur hatalılarda. Daha sonra Başlat çalıştır kısmına devmgmt.msc yazarak da sorunlu aygıtınız varmı diye kontrol edin. Bunlardan bir sonuç çıkmasa DDU ile harici ekran kartı driverinizi kaldırıp yeniden kurun
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı