Monster Abra A5 v12.1.2 Windows Başlamıyor

19atakan19

Hectopat
Daha fazla  
Değerli arkadaşlarım, dün akşam itibariyle bilgisayarımın son zamanlarda fazla ısınması ve FPS dropları yaşadığı için '' Sistem Kurtarma'' bölümünden fabrika ayarlarına sıfırladım. Bilgisayarı kapatıp açınca böyle bir sorunla karşılaştım. İngilizcem ve teknik bilgim fazla olmadığı için hiçbir tuşa basmadım. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
_20180407_183634.JPG

19atakan19,

TPM denen şey, yaptığın şifrelemeler (misal Windows Bitlocker) tarafından oluşturulan benzersiz anahtarların tutulduğu bir olaydır. Anakart üzerinde fiziksel bir nesnedir.

Ekranda gördüğün, bu modülün içeriğinin sıfırlanması için bir talep olduğu ve senin ne yapmak istediğinin mesajıdır. Bunu sen kasıtlı olarak yapmadıysan, zararlı bir yazılım tarafından yapılmış olabilir. Eğer hiç şifreleme yapmadıysan, F12'ye basıp sıfırla gitsin.

Teknik servisi aradım '' Garantiye yollayın. Sorun anakart la ilgili. Sizlik bişey yok" dedi. Yolladım garantiye ama hazır kargo yola çıkmamışken geri almalımıyım? Çok anlamıyorum bişey olmasından korkuyorum açıkçası.

Eğer donanımsal bir arıza ise ve sen cihazı açıp kurcaladıysan kullanıcı hatası olur bence. Bunun dışında kullanıcı hatası sayacaklarını düşünmüyorum.

Hiçbir şekilde cihazı açmadım ilk aldığım günden beri özen gösteriyorum. Umarım kullanıcı hatası saymazlar.

Sen bir zararlı yazılımdan kaynaklanmadığından eminsen ve kullanıcı hatası sayarlarsa o zaman yasal yollarla hakkını arayabilirsin. Ama 1 hafta içinde halleder yollar Monster merak etme.

Crackli oyun bile yüklemedim daha. Güvenmediğim hiçbir programı kurmadım. Bakalım ne diyecek servis. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı