Monster Abra A5 V12.1 Ekran Parlaklığı Değişmiyor

Uygar120

Hectopat
Daha fazla  
Monster Abra A5 V12.1 bilgisayara sahibim. Önceden böyle bir problemim yoktu fakat geçen günlerde fark ettim, FN tuşuyla beraber parlaklık açıp kapatma çalışmıyor. Diğer kombinasyonlarda hiçbir problem yok. (Klavye ışığını açma, ses açıp kapatma vb.) Bunun sebebini bilen var mıdır? Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıldır Abra A5 V7.2 kullanıyorum her sorunumu bizzat teknik servisi ayarak çözüyordum hala da çözüyorum. Resmi site üzerinden sorununu yazabilirsin iletişim türünü telefon olarak seçersen yarın seni arayacaklardır. PC'de teamwiewer olmasına özen göstermeni istiyorum uzaktan bağlanıp hallediyorlar yada 0 850 255 11 11 ulaşabilirsin.

İntel hd graphicsi silip baştan yeni versiyonunu yükle yeni versiyonu yüklüyse eskisini yükle bende otomatik guncelleme ile yeni versyonunu otomatik yukledi ve ekran parlaklığı degiştirilmiyordu.

Abra a5 v13.4 modeli pcmde ekran parlaklığı arttırılmıyor arttırınca kısılıyor ve ekran çok fazla titreme yapıyor video da görebilirsiniz oyun oynarken kendi kendine bu hale geldi nasıl düzeltebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00