Merhabalar değerli Technopat takipçileri ve ekibi, ben daha önce hiç kurmamış ve konu hakkında hiç bilgisi olmamış biri olarak Hackintosh kurmak istiyorum. Bu işletim sistemini (macOS) kullanmaya çok heves ediyorum ama bir türlü nasip olmadı. Harici bir hard disk üzerine kurmaya kalktığımda High Sierra ve aşağısı USB 2.0 desteklediği için harici bir diskten çalıştırmak zulüm oluyor, Catalina kurduğumda ise ne ekran parlaklığını ne de vdoohda ile ses kartımı tanıdı. Bu işlere başlamak ve öğrenmek istiyorum fakat bir türlü başlayamadım. Bana bir yardımcı olma şansınız var mıdır acaba?
Bilgisayarım Monster Abra A5 V12.1 sürümüdür. Mümkünse çift işletim sistemi kurmak veya harici bir hard disk üzerinden tüm ayarları yapılmış bir şekilde taşınabilir yapıda bir Hackintosh kurmak istiyorum. Ekran kartımı ekran parlaklığımı vodohda ve FaceTime gibi yapıları da kullanmak istiyorum. Alışırsam Mac kısmına geçmeyi düşünüyorum. Konu hakkındaki fikirleriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.