Çözüm Monster Abra A5 v12.1 mouse takılma sorunu çözümü

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maepyr

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8gb
Ekran kartı
gtx 1050
İşlemci
i5 7300hq
Öncelikle iyi forumlar dilerim herkese,

Monster Abra A5 v12.1 de işlemci %100'e geldiği zaman mouse da takılmalar ve oyun kasmasa dahi mouse da oyunu oynatamayacak kadar ciddi mouse takılmalı yaşanıyor, örnek vermek gerekirse Valorant oyunun da bunun çözümünü yaptığım bazı denemeler ve Technopat formun da okuduğum birkaç konu sayesin de buldum.
Çözüm:
İlk olarak temiz bir Windows 10 Pro formatı attım ardından gerekli güncellemeleri Monster'ın kendi sitesinden değil üretici firmanın kendi sitesinden güncel driverları kurarak devam ettim. Burada altını çizmem gereken bir şey var Abra A5 12.1'in Monster kontrol merkezi driverini kurmamak oldu ne zaman kursam bu sorun ile karşı karşıya geldim Monster'ın kendi sitesinden indirdiğim tek driver Touchpad'in kendi driveri oldu. Bu sorunu yaşayan ve benim gibi aylarca bu sıkıntıyı yaşayan biriyseniz Monster kontrol merkezini indirmemeniz ve driverlarını üretici firmanın kendi güncel driverlarını kurun. Bluetooth, uçak modu ve A5 12.1 ile gelen ses programını da kurmadım belki bu durumu onlar da etkileyebilir.

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım yardımcı olabilmişimdir size. 🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı