Monster Abra A5 V12.1 Nasıldır?

Mendax

Kilopat
Katılım
21 Ocak 2015
Mesajlar
191
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben yakın zamanda bir laptop alacağım ve 3000-3500 TL arası bir fiyat belirledim.

Şuana kadar bulabildiğim en iyi laptop Monster Abra A5 V12.1 oldu. Bilgisayarın oyunlarda ki performansını merak ettim ve biraz video izledim sitelerden baktım falan ama bilgisayar tam olarak beni tatmin etmedi. Aranızda bilgili biri varsa bana oyunlarda nasıl performans verdiğini ne kadar gideceğini söyleyebilirse sevinirim.

Oynayacağım oyunlar:

The Witcher 3, League of Legends, Tera Online, Blade and Soul, Rise of The Tomb Rider vb.
Ve benim sormak istediğim bir soru daha var.1920x1080 de 30 FPS alırken 1366x768 daha yüksek FPS alınıyor. Ben çözünürlüğü 1366x768 yaparsam görüntüde çok bulanıklaşma olur mu ?

Bir şey daha sormak istiyorum ben bu laptop'da Nvidia denetim masasında ki ayarları düşürürsem FPS'de değişiklik olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Abra A5 V12.1 o fiyata alınabilecek en iyi ekran kartına sahip bu bağlamda oyun performansı konusunda en tatmin edici o olacaktır diyebiliriz.
Grafik konusuna gelecek olursak çözünürlüğü düşürürsün kalite ona göre de değişir daha az detaylı bir görüntü elde edeceksin düşürdükçe diyebilirim. Ayarları denetim masasından kısmana gerek yok oyunların grafik ayarları kısmından detaylı bir ayar yaparsın.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun testlerine ve incelemesine buradan bakabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı