Ekran Kartı 70 derece işlemci 65 derece.Koyduğun görsellerden bir şey okunmuyor.
Isınma sorunu olduğunda frekans düşer ve frekans düşünce de işlemci, mevcut yükü kaldıramayıp %100 yük altında çalışır hale gelir. Cihazı temizleyip macun yenilemesi yapın.
Merhaba ekran kartı maksımum 70 islemci 65 civarı gezıyor bılgısayarım 1 aylık.Koyduğun görsellerden bir şey okunmuyor.
Isınma sorunu olduğunda frekans düşer ve frekans düşünce de işlemci, mevcut yükü kaldıramayıp %100 yük altında çalışır hale gelir. Cihazı temizleyip macun yenilemesi yapın.
iade alıcaklarını dusunmuyorum sahsen. Alsalar bıle kur cok yuksek suan herturlu zarara girerimMonster notebooklarda oynanamayan oyun olursa iade edebiliyorsunuz diye biliyorum. O fiyata PUBG yi uçuracak masaüstü sistem toplanır. Fikrim bu şekilde.
Anladım. Oyunu optimize etmeyi düşün.iade alıcaklarını dusunmuyorum sahsen. Alsalar bıle kur cok yuksek suan herturlu zarara girerim![]()
Bir bildiği vardır ki Laptop almıştır. Çok seyahat ediyor olabilir.Monster notebooklarda oynanamayan oyun olursa iade edebiliyorsunuz diye biliyorum. O fiyata PUBG yi uçuracak masaüstü sistem toplanır. Fikrim bu şekilde.
Anladım. Oyunu optimize etmeyi düşün.
Ayrıca şuan;
4gb ddr4 ram
5400rpm hdd
2gb 128 bit amd radeon r5 m430 ekran kartı
i5 7200u
ile pubg açmaya çalışıyorum. (İndiriliyor, açmazsa iade edecem oyunu)
Videodaki şekilde optimize ettim.
Bir video daha;
Önemli değil. Ben Teşekkür ederim.tesekkurler yardımın icin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.