Monster Abra A5 V12.1 vs MSI GL62M7RD-609XTR

Monster Abra A5 V12.1 bilgisayarı kısa süre önce satın aldım şuan kullanmaktayım, bilgisayar hakkında merak ettiklerin varsa yanıtlayabilirim. Abra A5 V12.1 240GB SSD ile geliyor (bu SSD 2TB HDD'ler ile aynı fiyatta). Ayrıca ekran kartı belleği 4GB. Özellikle SSD benim bu bilgisayarı almamda etkili oldu. Bilgisayardan şuan memnunum, öneririm.

Monster Abra A5 V12.1 bilgisayarı kısa süre önce satın aldım şuan kullanmaktayım, bilgisayar hakkında merak ettiklerin varsa yanıtlayabilirim. Abra A5 V12.1 240GB SSD ile geliyor (bu SSD 2TB HDD'ler ile aynı fiyatta). Ayrıca ekran kartı belleği 4GB. Özellikle SSD benim bu bilgisayarı almamda etkili oldu. Bilgisayardan şuan memnunum, öneririm.
Isinma sorunun var mi?
Klavyeden memnunmusun?
Hoparlör iyi mi?
Şu ana kadar bir sorunla karsilastin mi?
[emoji4]

Hoparlör hakkında bir şey diyemeyeceğim çünkü hep kulaklık kullanıyorum. Isınma sorunu yok, zaten çift fanlı bilgisayar. Klavyeden memnunum beyaz ışığı var, gece kullanırken rahat oluyor. 240GB depolama alanı sıkıntı oldu, HDD alarak çözdüm. Tek memnun kalmadığım özelliği, ekran kartının fan çıkışı bilgisayarın sağında, masa üstündeyken falan hiç sıkıntı olmuyor ama oyun oynarken fareyi bilgisayara yakın tutarsam sıcaklığı hissediyorum. Başka bir sıkıntısı yok.

Hoparlör hakkında bir şey diyemeyeceğim çünkü hep kulaklık kullanıyorum. Isınma sorunu yok, zaten çift fanlı bilgisayar. Klavyeden memnunum beyaz ışığı var, gece kullanırken rahat oluyor. 240GB depolama alanı sıkıntı oldu, HDD alarak çözdüm. Tek memnun kalmadığım özelliği, ekran kartının fan çıkışı bilgisayarın sağında, masa üstündeyken falan hiç sıkıntı olmuyor ama oyun oynarken fareyi bilgisayara yakın tutarsam sıcaklığı hissediyorum. Başka bir sıkıntısı yok.

Peki teslimat süresi ne kadar ?

Peki teslimat süresi ne kadar ?
Pazar günü sipariş verdim, hafta sonu çalışmadığı için Pazartesi saat 17.00 civarı kargoya verdiler. Salı günü saat 14.00 gibi elimde oldu. Yani kargo hızlı, kargolandıktan 21 saat sonra elimde oldu. Aras Kargo ile çalışıyorlar, kargo hızlı ve sorunsuz. Sitesinde hafta içi saat 12.00'ye kadar verilen siparişler aynı gün saat 17.00'a kadar kargoya verilir yazıyor. Eğer İstanbul'a uzak bir yerde oturmuyorsan sabah verdiğin sipariş ertesi gün elinde olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı