celil123
Hectopat
Herkese merhabalar, bundan 10 gün önce kardeşim için bir Monster Abra A5 v13.3 model bir bilgisayar aldım fakat aldığım günden beri sürekli hata veriyor örneğin her oyun için DLL hataları veya çalışmayı durdurdu hataları alıyorum, internette ise aniden "hay aksi" hataları alıyorum. En kötüsü ve beni en çileden çıkaran şey ise aniden mavi ekran veriyor ve yeniden başlatılıyor. Çözümlerine baktım hepsini yaptım ama düzelmedi aksine çözüm yollarını denerken daha fazla sorunla karşılaştım.
Bu arada 4 gün kadar bir süreyle serviste kaldı ve yazılımsal bir hata olduğunu driverların temizlendiğini ve artık sorun kalmadığını söyleyip geri verdiler.
Karşılaştığım sorunlardan birkaçının görsellerini buraya da yükledim.
Lütfen aynı hatayı alıp çözebilen birileri var ise veya konuya hakim olanlar varsa yardımcı olsun, şimdiden teşekkürler.
Bu arada 4 gün kadar bir süreyle serviste kaldı ve yazılımsal bir hata olduğunu driverların temizlendiğini ve artık sorun kalmadığını söyleyip geri verdiler.
Karşılaştığım sorunlardan birkaçının görsellerini buraya da yükledim.
Lütfen aynı hatayı alıp çözebilen birileri var ise veya konuya hakim olanlar varsa yardımcı olsun, şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: