Monster Abra A5 V13.3 Düşük GPU Kullanımı Sorunu

Sitemodel

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Monster Abra A5 V13.3 GTX 1050 Ti modelini aldım. Test için oyun indirdim fakat performans yerlerdeydi. Uzun araştırmalar sonucu denemediğim yol kalmadı. DDU kullandım, Nvidia Driver silip 2 kere kurdum. Nvidia denetim masasından bütün ayarları tek tek yaptım fakat bir çözüm bulamadım. Bunun haricinde bir çözüm yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlar Steam'den. Bütün driverlar güncel hatta Nvidia için bir kaç kere indirip silip kurdum. İşlemcim Core i5 8300H. Intel'in driver sayfasına girdiğimde en son çıkan driver benim işlemcim hariç neredeyse diğer bütün işlemcileri desteklediğini gördüm. Core i5 8300H diye arattığımda ise güncel bir sürücü çıkmadı hatta hiçbir şey çıkmadı. Teknik ekibi aradım. Windows'un en son sürümünü indir dediler. 1709'dan 1803'e yükselttim fakat aynı.
Oyunu GeForce Experience den açıyorum fakat değişen bir şey yok.

Abra monsterın en zayıf serisi değil mi? Reklamda açamadığı oyun olursa iade garantisi derken 30 FPS'yi baz alıyor mu bari?

Konu sahibi bir sorununu bahsetmiş çözüm üretmek yerine neden imalı konuşuyorsunuz. Gaming laptop önerisi altında bir konu açtım laptop tavsiyesinizi beklerim o halde.

Yok oyun açmıyor. GTA IV açıyım dedim hata verdi, CSGO da öyle. Tek olumlu sonuç ETS2 oynarken de aynısı oluyodu fakat play with opengl diyince yüksek ayarlarda takır takır çalıştı ben de anlamadım nedenini.
Yarın bir bilgisayarcıya gidicem gibi gözüküyor.

Bence Monster ile görüş. İstanbul daysan götür baksınlar. Belki yazılımda problem vardır. Şimdi markayı kullanmadığım için pek bilemem ama sonuçta GTX 1050 Ti var. CS:GO ve GTA 4'ü her türlü açar. Servis dışı yere götürüp garanti dışında bırakma.

Her ihitmale Oyunu Nvidia GPU ile açtığına emin ol.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birde oyunu açarken aldığın hatanın görselini paylaş.

Bu videoyu tekrarlarca izledim ayarlar şu anda böyle fakat aldığım sonucu gösteriyim.
zx.png

Ayrıca 3D vision fotoğraf görüntülüyücüyü de açarken NVIDIA ekran sürücüsü kurulu değil diyor fakat GeForce Experience de ise en son sürücü yüklü diyor.
333333333333333.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı