Monster Abra A5 v13.5 2.NVMe SSD ile açılmıyor

invisiblehand56

Megapat
Daha fazla  
5 yıl önce aldığım Monster Notebook bilgisayarıma 2. M.2 SSD almaya karar verdim. Bilgisayarda bir tane boş yer vardı. Teknik özelliklerde de desteklediği gözüküyordu. Bende MLD M300 NVMe SSD alıp bilgisayara taktım.

Fakat Monster Notebook yazısında kaldı. Önceki SSD'yi çıkarıp MLD ile denedim sonuç değişmedi. SSD'lerin yerlerini değiştirdim sonuç gene aynı.

Bir türlü açamadım. BIOS ekranına da giremiyorum. Sadece önceki M.2 SSD ile bilgisayar açılıyor. Sizce bilgisayar mı desteklemiyor? Yoksa aldığım SSD bozuk gelmiş olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Abra A5 v15.3 var. Aynı şekilde iki çentikli 256 M2 ssd’ye ek olarak 1 tb nvme gen4 aldım ama takınca yeşil monster ekranında kalıyor. Eski ssd takılı olmadan iki slotta da yenisini görmedi. Bozuk mu diye farklı laptopa taktım gayet güzel gördü. Flash diskten windows 11 kurdum sevindim artık görür heralde diye ama maalesef Monster yine görmedi. Ben de öyle kalakaldım. Yani ssd bozuk değil problem monsterda. Çözüm bulan veya önerisi olan varsa buraya yazsın lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı