Monster Abra A5 V15.1 & Acer Nitro 5 AN515-54

bende monster aldım aynı modelin ssd fazlası 15.1.1 var monster hem servis hem rgb klavye hem şahsen daha güzel tasarımı var bende bu seçeneklere bakmıştım ama monster tercih ettim 400 lira için değer diye düşünüyorum

Monster ABRA A5 V15.2 kullanıyorum. 480 GB SATA3 SSD vardı alırken ama nvme ssd eklemesi yaptım .Çok da bi fark olmamasına rağmen (nvme vs sata3) sizin için çok daha avantajlı olur nvme kullanmak. ayrıca monster fp olarak çok daha iyi

Arkadaşlar merhaba. Ben yeni bilgisayar alacağım laptop olacak Photoshop 2017 kullanacağım. Bir de arada oyun oynamak için bikere alacağım bana uzun yillar gitsin istiyorum. Sikıntı cıkarmasın kasası ve malzeme kalitesi iyi olsun. 2 tane link attım aşağı ikisininde özellikleri aynı. Sadece Monster'da 240GB M.2 SATA var Acer'da ise 256 GB M.2 var ve aralarinda 400₺ fiyat farkı var. Sizce hangisi alınır? 7 8 sene götürür?

Acer'ı alsam 7,8 sene gider mi? Dayanikli midir kasası malzeme kalitesi falan özellikleri ve fiyat olarak iyi geldi gözüme ondan bir de Monster yorumlarınızı bekliyorum. Tesekkürler.
Hocam neye karar verdin hangi ürünü seçtin ve izlenimin nasıl ? Tavsiye eder misin ?

Acer almanı önermem. Aynı cihazı kullanıyorum ve soğutma olarak çok kötü. İşlemcide watt düşüklüğüne gidip ısınmasını engellemek için adım atılmış ama pek başarılı değil. Bi süre kullandıktan sonra termal throttling sıkıntısı yaşadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı