Çözüldü Monster Abra A5 v15.1 macOS'ta Wi-Fi çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

burakdrs

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Serbest Mesleque
397F31AD-007D-44F1-9BE7-FFE51AB7431D.png

Çözüm
Şu an Wi-Fi çalıştı mı yoksa sadece masaüstüne mi ulaşabildiniz?
Masaüstüne ulaşabildim sadece.
YouTube'a;

' How to fix intel wifi on Hackintosh Monterey '​

Yazınca çıkan 2.14 dakika olan videoyu izleyerek yaptım.

itlwm.kext eksikmiş onu kexte attım düzeldi.
AirPortItlwm veya Itlwm doğru bir şekilde kurulu mu? Eğer değil ise buraya göz atın. Eğer Wi-Fi adaptörünü çalıştırmak istiyorsanız çipler modelini öğrenip buraya yazın.
Bir de OpenCore uygulaması hasar görmüş yazıyor açamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi çalışmıyor derken tam olarak sorun nedir? Sistem Tercihleri'nden denedin mi? Ağ mı görünmüyor? Airportitlwm var çünkü EFI'nde. OpenCore Configurator uygulamasını internetten de indirebilirsin.

Wi-Fi kısmı direkt açılmıyor (çubuk normalde hafif koyu gözükür oradan açıp kapatırsın ama direkt şeffaf açılmıyor yani) OpenCore Configurator'u eve geçince tekrar yükleyeyim denerim. EFI'de var ama açılmıyor işte.

Airportitlwm eski sürümde kalmış olabilir, güncelledikten sonra tekrar deneriz sonrasında çalışır o da. OpenCore Configurator yerine ProperTree kullanmanı tavsiye ederim. Airportitlwm'nin güncel ve Monterey uyumlu sürümünü buradan indirirsin:

OC/Kexts klasöründen Airportitlwm'yi sildikten sonra güncel ve yeni indirdiğini OC/Kexts klasörüne atarsın. Sonrasında ProperTree ile config dosyanı açtıktan sonra Clean Snapshot atarsın, eklenmiş olur.

Airportitlwm eski sürümde kalmış olabilir, güncelledikten sonra tekrar deneriz sonrasında çalışır o da. OpenCore Configurator yerine ProperTree kullanmanı tavsiye ederim. Airportitlwm'nin güncel ve Monterey uyumlu sürümünü buradan indirirsin:

OC/Kexts klasöründen Airportitlwm'yi sildikten sonra güncel ve yeni indirdiğini OC/Kexts klasörüne atarsın. Sonrasında ProperTree ile config dosyanı açtıktan sonra Clean Snapshot atarsın, eklenmiş olur.
Deneyeceğim.
ProperTree açınca Untitled.plist yazan siyah bir şey çıkıyor anlamadım.

ProperTree'yi açtığında durum çubuğundaki işlemlerden(üstteki bar) configini açabilirsin. Eğer simsiyah buglu ekran ise:

Orayı hallettim, böyle bir şey geldi.
Ne yapacağım?
ProperTree'yi açtığında durum çubuğundaki işlemlerden(üstteki bar) configini açabilirsin. Eğer simsiyah buglu ekran ise:
@tristessehivernale
Orayı hallettim,Böyle bir şey geldi.
Ne yapacağım?
:(

Dosya Ekleri

• 401D0690-52C7-4487-8023-8498FA836413.jpeg
    401D0690-52C7-4487-8023-8498FA836413.jpeg
    78,7 KB · Görüntüleme: 43

Technopat Haberler

Geri
Yukarı