ertgrl_clk13 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 78 6 Ocak 2024 #1 Monster Abra A5 v15.2 laptopum var ve açılırken yükleme ekranında donuyor ve öyle kalıyor. Güç tuşuna uzun süre basarak kaptabiliyorum. Servise gönderdim yapamadılar. Ne yapabilirm?
Monster Abra A5 v15.2 laptopum var ve açılırken yükleme ekranında donuyor ve öyle kalıyor. Güç tuşuna uzun süre basarak kaptabiliyorum. Servise gönderdim yapamadılar. Ne yapabilirm?
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.589 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #2 Control Center'i silin, bu şekilde düzelen arkadaşlar gördüm. Artı 0 Eksi
KS KS ertgrl_clk13 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 78 6 Ocak 2024 #3 Iorweth25 dedi: Control Center'i silin, bu şekilde düzelen arkadaşlar gördüm. Genişletmek için tıkla... direk açılırken donuyor nasıl sileceğim Artı 0 Eksi
Iorweth25 dedi: Control Center'i silin, bu şekilde düzelen arkadaşlar gördüm. Genişletmek için tıkla... direk açılırken donuyor nasıl sileceğim
updatee Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 733 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #4 ertgrl_clk13 dedi: Direk açılırken donuyor nasıl sileceğim? Genişletmek için tıkla... Güvenli mod da açmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
ertgrl_clk13 dedi: Direk açılırken donuyor nasıl sileceğim? Genişletmek için tıkla... Güvenli mod da açmayı denediniz mi?
KS KS ertgrl_clk13 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 78 6 Ocak 2024 #5 updatee dedi: Güvenli mod da açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım Artı 0 Eksi
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #6 ertgrl_clk13 dedi: Nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Windows boot olurken fişini çek. Sonra kurtarma menüsü gelecek. Artı 0 Eksi
ertgrl_clk13 dedi: Nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Windows boot olurken fişini çek. Sonra kurtarma menüsü gelecek.
KS KS ertgrl_clk13 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 78 6 Ocak 2024 #7 Ali_Toprak dedi: Windows boot olurken fişini çek. Sonra kurtarma menüsü gelecek. Genişletmek için tıkla... Fİşini çekeresem kapanmaz ama laptop olduğu için. Yapayımmı yinede Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: Windows boot olurken fişini çek. Sonra kurtarma menüsü gelecek. Genişletmek için tıkla... Fİşini çekeresem kapanmaz ama laptop olduğu için. Yapayımmı yinede
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #8 ertgrl_clk13 dedi: Fişini çekeresem kapanmaz ama laptop olduğu için. Yapayim mi yine de. Genişletmek için tıkla... Yani komple kapat demeye çalıştığım o. Ben öyle giriliyor biliyorum. Artı 0 Eksi
ertgrl_clk13 dedi: Fişini çekeresem kapanmaz ama laptop olduğu için. Yapayim mi yine de. Genişletmek için tıkla... Yani komple kapat demeye çalıştığım o. Ben öyle giriliyor biliyorum.
KS KS ertgrl_clk13 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 78 6 Ocak 2024 #9 Ali_Toprak dedi: Yani komple kapat demeye çalıştığım o. Ben öyle giriliyor biliyorum. Genişletmek için tıkla... malesefki olmuyor otomatik onarıma hazırlanıyor diyip kalıyor yine dönuyor Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: Yani komple kapat demeye çalıştığım o. Ben öyle giriliyor biliyorum. Genişletmek için tıkla... malesefki olmuyor otomatik onarıma hazırlanıyor diyip kalıyor yine dönuyor
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #10 ertgrl_clk13 dedi: Maalesef ki olmuyor otomatik onarıma hazırlanıyor deyip kalıyor yine dönuyor. Genişletmek için tıkla... Boot olmuyor mu? Olmuyorsa format lazım galiba. Bilgili arkadaşlar daha iyi bilgi verir ama bence format lazım. Artı 0 Eksi
ertgrl_clk13 dedi: Maalesef ki olmuyor otomatik onarıma hazırlanıyor deyip kalıyor yine dönuyor. Genişletmek için tıkla... Boot olmuyor mu? Olmuyorsa format lazım galiba. Bilgili arkadaşlar daha iyi bilgi verir ama bence format lazım.