Çözüldü Monster Abra A5 v15.3 laptop kapandıktan sonra tepki vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

veysel adalar

Kilopat
Katılım
8 Kasım 2016
Mesajlar
21
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar Monster Abra A5 v15.3 kullancisiyim. Bugün YouTube'da takılırken arka planda Valorant'i indirmeye başladım. Exe dosyasını çalıştırdıktan islemci sesi az da olsa artti sonra laptop bir anda kapandı ve herhangi bir tepki vermiyor. Ne batarya ışığı yanıyor ne de Power tuşuna bastığımda tepki veriyor. Sorun ne olabilir acaba.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Sorun anakarttaymış şarj girişinde yanık vardı. O yüzden anakart tamiri yapmak zorunda kaldım.
Hocam tepki vermiyorsa fan bozulmuş olabilir. Şarj aletine ve adaptorü kontrol edin. Daha sonra müşteri hizmetlerini arayın.
Şarj aletinde problem yok arkadaşımın laptopum taktim çalıştı . Müşteri hizmetleri statik elektrik boşaltma dedi hepsini uyguladım yine tepki yok. Son hatırladığım şey ıslemcinin sesi yükseldi ve kapandı
 
Şarj aletinde problem yok arkadaşımın laptopum taktim çalıştı. Müşteri hizmetleri statik elektrik boşaltma dedi hepsini uyguladım yine tepki yok. Son hatırladığım şey ıslemcinin sesi yükseldi ve kapandı.

Geçenlerde bende Edge'de boşta gezerken fan sesi arttı bip sesi verdi ondan sonra garanti yoluna gitti.
 
FN+B+Power tuşlarına aynı anda 10 saniye kadar basılı tut. Daha sonra FN+D+Power tuşlarına 10 saniye basılı tut. Açmayı dene eğer açılmaz ise teknik servis.
Bu işlemleri yaparken cihazda adptör takılı olmasın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı