Daha fazla
Ram eklemeden önce ortalama 120-130 alıyordum. FPS 90' lara kadar iniyordu.Ram eklemeden önce de böyle miydi cs go da ben en düşük ayarlar 4:3 ve 1024x768 de 120 200 arası fps alıyorum da
Benimki de öyle bi ram eklemek şart galiba, diğer arkadaşın da sonucunu merak ediyorum onu bekliyorum.Ram eklemeden önce ortalama 120-130 alıyordum. FPS 90' lara kadar iniyordu.
Ram etkisini her türlü hissedersin. GTA' da sıkıntı var herhalde. Genel olarak düşük ekran kartı kullanımı görüyorum.Benimki de öyle bi ram eklemek şart galiba, diğer arkadaşın da sonucunu merak ediyorum onu bekliyorum.
Ram cs ye yetiyo ama umarım etkisini görürüm eklettikten sonra, gta da ben de denedim aynı senin dediğin gibi ama başta böyle değildi vsync kapalıyken 70 80 arası fps alıyodum vysnc açımca sabit 60 oluyodu sonradan düştü servise de gönderdim Bi sorun yok dedilerRam etkisini her türlü hissedersin. GTA' da sıkıntı var herhalde. Genel olarak düşük ekran kartı kullanımı görüyorum.
Sizin GTA V' teki ekran kartı kullanımınız nasıl? Yüzde kaç kullanıyor?Ram cs ye yetiyo ama umarım etkisini görürüm eklettikten sonra, gta da ben de denedim aynı senin dediğin gibi ama başta böyle değildi vsync kapalıyken 70 80 arası fps alıyodum vysnc açımca sabit 60 oluyodu sonradan düştü servise de gönderdim Bi sorun yok dediler
60 75 arası üstüne çok nadir çıkıyor ilk aldığımda böyle değildi. Cs de çok drop yiyodum , droplar ortadan kalktı ama fps düştü.Sizin GTA V' teki ekran kartı kullanımınız nasıl? Yüzde kaç kullanıyor?
Sizin bu aldığınız değerler 16 GB ile değil mi?60 75 arası üstüne çok nadir çıkıyor ilk aldığımda böyle değildi. Cs de çok drop yiyodum , droplar ortadan kalktı ama fps düştü.
hayır 8 gb benimki a5 v15.5 ama yine de ekran kartı kullanımı bu kadar düşük olmamalı. Diğer arkadaştan da cevap geldi ben de çift kanala çeviricem.Sizin bu aldığınız değerler 16 GB ile değil mi?
Çift kanal yapınca GTA V' teki ekran kartı kullanımını gösterirseniz çok iyi olur. Bendeki kullanım düşük olduğu için acaba sorun mu var diye merak ediyorum.hayır 8 gb benimki a5 v15.5 ama yine de ekran kartı kullanımı bu kadar düşük olmamalı. Diğer arkadaştan da cevap geldi ben de çift kanala çeviricem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.