GTX 1650 Tİ ekran kartım var ama GTA V' de düşük GPU kullanımı görüyorum. İşlemci kullanımı normal fakat GPU kullanımı %60-70 seviyelerinde. Buna bağlı olarak düşük FPS görüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Ram cs ye yetiyo ama umarım etkisini görürüm eklettikten sonra, gta da ben de denedim aynı senin dediğin gibi ama başta böyle değildi vsync kapalıyken 70 80 arası fps alıyodum vysnc açımca sabit 60 oluyodu sonradan düştü servise de gönderdim Bi sorun yok dediler
Ram cs ye yetiyo ama umarım etkisini görürüm eklettikten sonra, gta da ben de denedim aynı senin dediğin gibi ama başta böyle değildi vsync kapalıyken 70 80 arası fps alıyodum vysnc açımca sabit 60 oluyodu sonradan düştü servise de gönderdim Bi sorun yok dediler
Herkese merhaba! 26 Kasım 2020 Tarihinde, (Bkz; ASUS ROG STRIX G15/17 FPS düşüşü ) RTX2060 Ekran Kartlı Oyuncu laptopumun, özellikle en ortalama düzey oyunlarda, (League of Legends, CS:GO, osu! Vb.) Çok düşük (diğer muadillerine göre) FPS değeri aldığını, ne yaparsam yapayım bir çözüm...
Çift kanal yapınca GTA V' teki ekran kartı kullanımını gösterirseniz çok iyi olur. Bendeki kullanım düşük olduğu için acaba sorun mu var diye merak ediyorum.