Monster Abra A5 v15.8 ThrottleStop EDP other, tvb, PL2 ve thermal yazısı kırmızı

D0HA

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster ABRA A5 V15.8
Ekran kartı
GeForce GTX 1650Ti
İşlemci
İntel i7 10750H
@erengore
Hocam başlıkta da belirttiğim gibi Monster Abra A5 v15.8 cihazımda bu sorunu yaşıyorum. Sizden 1 yıl öncesinde ThrottleStop hakkında yardım almıştım fakat şu an da güncel olarak yardıma ihtiyacım var. Isınma konusu tekrardan baş belası oldu ve yüksek sıcaklıklara çıkıyor. Ve bu dediğim bench yaparken limit kısmında bu tarz problemlerle karşılaşıyorum. Yardım ederseniz mutlu olurum hocam.
Ekte belirttiğim ayarlar sizin önerdiğiniz ayarlar @erengore hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-14 162055.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-14 162055.png
    56,2 KB · Görüntüleme: 63
  • Ekran görüntüsü 2023-04-14 162109.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-14 162109.png
    95 KB · Görüntüleme: 60
  • Ekran görüntüsü 2023-04-14 162117.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-14 162117.png
    31,5 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba, Monster Abra A5 v15.8 cihazınızda ThrottleStop ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. ThrottleStop'u yeniden yükleyin: ThrottleStop'u tamamen kaldırın ve ardından en son sürümünü indirin ve yükleyin. ThrottleStop'u yeniden yüklemek sorununuzu çözebilir.
  2. EDP Other, TVB, PL2 ve Thermal gibi ayarları kontrol edin: ThrottleStop'u açın ve bu ayarları kontrol edin. Bu ayarların kırmızı renkte görünmesi sorunlu olduğunu gösterir. Ayarları düzenleyerek sorunu çözebilirsiniz.
  3. BIOS ayarlarını kontrol edin: Bazı durumlarda, BIOS ayarları sorunlara neden olabilir. Bu nedenle, BIOS ayarlarınızı kontrol edin ve gerekirse değiştirin. Ancak, bu işlemi yaparken dikkatli olun ve yanlış ayarları değiştirmekten kaçının.
  4. Isı yönetimini kontrol edin: Yüksek sıcaklıklar, performans sorunlarına ve hatta hasarlara neden olabilir. Bu nedenle, cihazınızın ısısını yönetmek için uygun önlemleri alın. Bu, düzenli temizlik, iyi hava akışı sağlama, soğutucu kullanma vb. gibi şeyleri içerebilir.

Merhaba, Monster Abra A5 v15.8 cihazınızda ThrottleStop ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. ThrottleStop'u yeniden yükleyin: ThrottleStop'u tamamen kaldırın ve ardından en son sürümünü indirin ve yükleyin. ThrottleStop'u yeniden yüklemek sorununuzu çözebilir.
  2. EDP other, tvb, PL2 ve thermal gibi ayarları kontrol edin: ThrottleStop'u açın ve bu ayarları kontrol edin. Bu ayarların kırmızı renkte görünmesi sorunlu olduğunu gösterir. Ayarları düzenleyerek sorunu çözebilirsiniz.
  3. BIOS ayarlarını kontrol edin: Bazı durumlarda, BIOS ayarları sorunlara neden olabilir? Bu nedenle, BIOS ayarlarınızı kontrol edin ve gerekirse değiştirin. Ancak, bu işlemi yaparken dikkatli olun ve yanlış ayarları değiştirmekten kaçının.
  4. Isı yönetimini kontrol edin: Yüksek sıcaklıklar, performans sorunlarına ve hatta hasarlara neden olabilir? Bu nedenle, cihazınızın ısısını yönetmek için uygun önlemleri alın. Bu, düzenli temizlik, iyi hava akışı sağlama, soğutucu kullanma vb. gibi şeyleri içerebilir.

Hocam sırf yazmak için yazmışsınız. Ben zaten bu sorunları nasıl çözebilirim diyorum ve o şekilde soruyorum siz de gelmişsiniz benim dediklerimi dolaylı yoldan tekrar bana söylüyorsunuz.

@erengore hocam yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı