Monster Abra A5 V16.2 macOS kurulumda donma sorunu

Vito Ferro

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Monster Abra V16.2 kullanıyorum.
Özellikleri;
Intel i7 9750H
GTX 1050
16 GB RAM 2666 MHz
Samsung M.2 SSD
1 TB 7200 RPM Harddisk

Buradaki hem Mojave hem High Sierra imajlarıyla birlikte, Intel Mobile config ayarlarını seçerek kurulum yapmaya çalıştım. Kurulum ekranına dil seçeneğine kadar sorunsuz geliyor. Kuruluma başlarken 11 dakika kaldı kısımlarında birden bire donma oluyor. İki imaj ile de aynı sorunu yaşıyorum. Config değiştirerek denemeye çalıştım, Mojave yüklerken Nvidia ekran kartını disable ettim ama yine aynı donma devam etti.
Sonrasında, imajın içinden FakeSMC kext'i dışında tüm kextleri silip öyle denedim yine aynı, kurarken donma durumu devam ediyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Monster Abra V16.2 kullanıyorum. Özellikleri;

Intel i7 9750H
GTX 1050
16 GB RAM 2666 MHz
Samsung M.2 SSD
1 TB 7200 RPM Harddisk

Buradaki hem Mojave hem High Sierra imajlarıyla birlikte, Intel Mobile config ayarlarını seçerek kurulum yapmaya çalıştım. Kurulum ekranına dil seçeneğine kadar sorunsuz geliyor. Kuruluma başlarken 11 dakika kaldı kısımlarında birden bire donma oluyor. İki imaj ile de aynı sorunu yaşıyorum. Config değiştirerek denemeye çalıştım, Mojave yüklerken NVIDIA ekran kartını disable ettim ama yine aynı donma devam etti.

Sonrasında, imajın içinden FakeSMC kext'i dışında tüm kextleri silip öyle denedim yine aynı, kurarken donma durumu devam ediyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

İmajı Unibeast ile mi hazırladın yoksa kealOS gibi bir dağıtım mı?

Burada ki dağıtımı kullanıyorum
Sorun samsung Nvme M2 sata ile ilgili. Laptopta yer alan 1 TB mekanik diske kurmayı deniyorum şu an ilerleme devam ediyor. Peki M2 sata ile kurmamın bir yolu yok mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
GUID ve macOS Extended Journaled olarak. Sorun zaten biçimlendirme dışında başka bir sebepten dolayı. HDD ve SSD takıp denediğimde sonuç almıştım. Elimde ikinci sistem de Windows olsun diye yükleme kararından vazgeçtim :) Ama diğer sorun yaşayan arkadaş çözümünü bulursa en azından fikrim olur bu konuda 🙂

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı