Monster Abra A5 v16.3 vs MSI GF63 9SC-058XTR

pubg(steam/mobile)

Soğutma sistemi normal modda 40 dk sonra aldığım ekran görüntüsü

Turbo fan açtıktan 5 dakika sonra aldığım değerler.

Steam hesabım olmadığından orjinal oyunu alma şansım olmadı.Grafik ayarları HDR Aşırı 1080p olarak ayarlı umarım yardımcı olmuştur.

GPU2 Ekran kartının 0 gözükmesi ben oyunu sadece GPU1 üzerinden yüklenmesini istediğim için ayarladım unutmadan harici monitöre bağladım monster kapak kapalı şekilde oynuyorum aslında kapak açık olsa belki havalandırma daha yeterli olacak ordan yola çıkabilirsiniz.

Yazılım desteğini esirgemeyen msi'ı tek geçerim. Monster Kullanıcısıyım bir kullanıcı olarak bu yorumu yapıyorum.

Neden msi almadınız ?
Bizim emanet şuan servispointte, yağmur duası gibi sağlam gelmesi için bekliyoruz.İade ettirebilirsem Monsterin RTX 2070 & 2080 T7 lerine geçebilirim belki veyahut karne indiriminde alabilirsem GE75 serisi.

Ben aldığımda arasında yarı yarıya fiyat farkı vardı ben 7300 TL ye satın aldım MSI 14000 TL idi.

Hala o fiyat farkı var emin ol.Dün gece Msi GS65 9sd 418ca i7 9.Nesil 1660ti modeline baktım 2300 dolar fiyat etiketi yazmışlar.Hatta bunu inceleyen Pcworld Magazin bencmark testleri yapmış.Testlerdeki skorlar kendi aldığımla karşılaştırdım bencmark teslerinde 300 puanda fark attı.3d testlerindede yakın bir sonuç vardı.Bir yazılım için bu kadar fark anlamsız geldi.Benim aldığım notebookla ilgili 2 fark var 1. 144 hz panel 2. 512 gb ssd bana uçuk rakam geldi.

Benim ki ısınmıyor arkadaşın MSI 4 kere garantiye gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…