Monster Abra A5 v16.3 vs MSI GF63 9SC-058XTR

Hocam ben yeni aldım. Tulpar T5 V19.1 Sen hangi oyunu hangi ayarlarda oynadın bende test etmek istiyorum bugün.Merak ettim ısı değerlerinide atıcam müsait olunca inan merakımdan kaynaklanıyor.Yargılama yapmak için yazmıyorum.Öyleyse bende değişirim çünkü bir işlemci sıcaklığı 90 dereceye ulaşıyorsa oyun performansını bırak ssd başlayarak tüm parçaların ömrünü bitirir.Ozaman çöp olur :)
pubg(steam/mobile)
 
Soğutma sistemi normal modda 40 dk sonra aldığım ekran görüntüsü

394371


Turbo fan açtıktan 5 dakika sonra aldığım değerler.

394372


Steam hesabım olmadığından orjinal oyunu alma şansım olmadı.Grafik ayarları HDR Aşırı 1080p olarak ayarlı umarım yardımcı olmuştur.

GPU2 Ekran kartının 0 gözükmesi ben oyunu sadece GPU1 üzerinden yüklenmesini istediğim için ayarladım unutmadan harici monitöre bağladım monster kapak kapalı şekilde oynuyorum aslında kapak açık olsa belki havalandırma daha yeterli olacak ordan yola çıkabilirsiniz.
 
Ben aldığımda arasında yarı yarıya fiyat farkı vardı ben 7300 TL ye satın aldım MSI 14000 TL idi.

Hala o fiyat farkı var emin ol.Dün gece Msi GS65 9sd 418ca i7 9.Nesil 1660ti modeline baktım 2300 dolar fiyat etiketi yazmışlar.Hatta bunu inceleyen Pcworld Magazin bencmark testleri yapmış.Testlerdeki skorlar kendi aldığımla karşılaştırdım bencmark teslerinde 300 puanda fark attı.3d testlerindede yakın bir sonuç vardı.Bir yazılım için bu kadar fark anlamsız geldi.Benim aldığım notebookla ilgili 2 fark var 1. 144 hz panel 2. 512 gb ssd bana uçuk rakam geldi.
 
Msi ile daha yüksek performans alacagını düşünüyorum monster soğutma yapamıyor.
Daha önce monster kullandım üstelik tulpar serisi 2019 modelleri ama fps sorunları ısınma vs vardı aynı özellik ama marka msi geçtim sorunsuz turboda 50 derece turbosuz max 80 gördüm monster soğutması sıkıntılı ve fps problemleri yaşaman muhtemel.
Benim ki ısınmıyor arkadaşın MSI 4 kere garantiye gitti. 😀
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı