Monster Abra A5 v16.5 laptopta aniden fan çalışıyor

Lenox93

Hectopat
Daha fazla  
Son birkaç aydır PC boştayken bile işlemci fanı aniden çalışmaya başlıyordu. Birkaç gün önce sorunu pil ve ekran kartı ayarlarını düşürerek çözdüm. Ayarlar PC'yi zorladığı için sıcaklık 60-70 derece arasında olduğu içinmiş. Düne kadar sorunu çözdüğümü sanıyordum. Sonra dün tekrar olmaya başladı ama sıcaklık değerleri 50-55 derece civarındaydı. Biraz önce tekrar oldu bu sefer baktığımda birkaç saniyeliğine sıcaklık 50-51 civarında geziyordu ama sıcaklık düşünce de biraz daha devam etti. Bu durum iyice canımı sıkmaya başladı. Umarım bir çözümü vardır. Biraz önce fan çalışırkenki değerler:

resim_2023-03-16_180935170.png

Birkaç aydır devam ettiğine göre termal ile alakası yok hocam arkadaşın sorunu bence farklı bir şey. Termal olsa zamanla kendini daha çok belli ederdi zaten
Geçen seneden beri bakımı yapılmıyor o yüzden olduğunu düşünmüyor da değilim.

Garantiniz bitse bile bakıma gönderebiliyorsunuz eğer bakım yapamam diyorsanız. 6 ayda bir hakkınız var.
Şikayetlerden dolayı monster teknik servisine pek güvenemiyorum ama 1-2 ay içinde bir akrabamla temizlemeyi düşünüyorum. Umarım ondan sonra hallolur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00