Monster Abra A5 v16.5 sıcaklıklar normal mi?

Undervolt yaparsanız soğur sisteminiz. Ama unutmayın ki Abra serisi sorunlu bir seri. İlerde undervolt yapmanıza rağmen farklı sorunlar ortaya çıkabilir. Cihazı yeni aldınız galiba. Benim tavsiyem iade etmeniz laptopu.
V22.1 kullanmıştım ısınma görmemiştim. Arkadaşta sorun var galiba iade etmesi daha doğru olur.
V22.1'de sorun yok zaten. Sorun Abra serisinde. Daha doğrusu Monster'ın kullandığı tüm Clevo kasalarda.

Son düzenleme:
Undervolt yaparsanız soğur sisteminiz. Ama unutmayın ki Abra serisi sorunlu bir seri. İleride undervolt yapmanıza rağmen farklı sorunlar ortaya çıkabilir. Cihazı yeni aldınız galiba. Benim tavsiyem iade etmeniz laptopu.

V22.1'de sorun yok zaten. Sorun Abra serisinde. Daha doğrusu Monster'ın kullandığı tüm Clevo kasalarda.

Abra kullanan arkadaşlarım var menmun (kullandığım cihaza gore yorum yaparım ondan Monster'dan menmun kaldığımdan oyle dedim Abra eğer oyle ise kotu ya ama Monster iyi ama Abra serisi kotu demek daha doğru olur.

biraz önce oyuna tekrar girdim ve denemek için coretemp uygulamasını açık bıraktım. alalı 12 gün olmuş. ilk 15 gün istediğim gibi iade gerçekleştirebiliyorum. sizce ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    21 KB · Görüntüleme: 43
Biraz önce oyuna tekrar girdim ve denemek için Core Temp uygulamasını açık bıraktım. Alalı 12 gün olmuş. İlk 15 gün istediğim gibi iade gerçekleştirebiliyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Hocam ben olsam hiç Abra çöpü ile uğraşmaz iade ederdim. Size daha iyi laptop öneririz iade işleminden sonra.

yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Hata laptopta değil bendeymiş. Altına kapalı halde duran havalandırıcı koydum ve oyunu o şekilde oynadım. 75 dereceyi bile geçmedi. Meğerse laptop hava alamıyormuş. Ben arka tarafından hava aldığını sanıyordum. altından alıyomuş. az bişey yüksek yere koyunca kendine geldi. 😅

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı