- RAM
- 2x8 16GB 2933MHZ RAM
- Ekran kartı
- GTX 1650Ti
- İşlemci
- İ5-10200H
Arkadaşlar merhaba. Kullanılabilir RAM miktarı neden böyle? Arka planda hiçbir şey açık değil ve Intel ekran kartı kullanıyorsa bunu nasıl azaltabilirim ya da kapatabilirim? Bannerlord multiplayer oynarken takım seçme ekranında sürekli bir donma oluyor oyunu aç kapa yapmaktan bıktım artık RAM'lerle ilgili olduğunu düşünüyorum. Arkadaşımda da Monster marka laptop var ve aynı sorundan dolayı oyunu bıraktı. Beraber ne güzel oynuyorduk. Oyuna her girdiğimde İngilizce olarak sunucudaki insanlara yazıyorum böyle bir sıkıntı var çözümü olan var mı diye fakat kimse yaşamamış. Bir kişi söyledi bende de oluyor diye o da Türk çıktı ve Monster kullanıyormuş.
Talewords forumlarına yazdım mail attım geri dönüş gelmedi kaç aydır. Bu arada Monster Abra A5 v16.6 kullanıyorum. Sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Oyundaki birisi de eğer aynı marka laptopta oluyorsa RAM'lerinde bir sıkıntı olabilir uyumsuzdur belki oyuna dedi ve mantıklı geldi. Sizce ne oluyor olabilir? Bu arada oyun crash vermiyor ya da tamamen donmuyor. Çalışıyor gözüküyor fakat her şey duruyor ve tıklanmıyor. Beklesem de ekran değişmiyor.
Sistemin detaylı bilgisi burada My hardware and software configuration - Summary (73089298)
Talewords forumlarına yazdım mail attım geri dönüş gelmedi kaç aydır. Bu arada Monster Abra A5 v16.6 kullanıyorum. Sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Oyundaki birisi de eğer aynı marka laptopta oluyorsa RAM'lerinde bir sıkıntı olabilir uyumsuzdur belki oyuna dedi ve mantıklı geldi. Sizce ne oluyor olabilir? Bu arada oyun crash vermiyor ya da tamamen donmuyor. Çalışıyor gözüküyor fakat her şey duruyor ve tıklanmıyor. Beklesem de ekran değişmiyor.
Sistemin detaylı bilgisi burada My hardware and software configuration - Summary (73089298)
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: