Monster Abra A5 v17.2.3 alınır mı?

Bütçe
20000
Tercih sizin derim ama ben kendim aldım çok pişman oldum 1 ay sonra elden çıkardım burada ki çoğu arkadaşta bunu söyleyecektir.

Kesin net bir cevap verilemez ama genellikle fabrika hatası yoksa sıkıntı (belki fan fazla ses çıkarabilir) yaşamazsınız. Monster, Casper, Game Garaj gibi yerli üreticilerde oluyor maalesef bu tür problemler.

Ayni modeli kullandim 100 derecelere anında çıkıyor en kalite termal macun aldım bir farklılık görmedim fan ayarı denedim olmadı en sonunda sattım kurtuldum. Ama günlük işler için alınabilir.

peki hp'nin atılan modeli dışında öneri var mı? dediğim gibi 8 alıp bi 8 de ekleme yöntemine gidebilirim. yoksa bu paralara zor mu bu monster'a bir alternatif bulmak?

Laptop alma masaüstü al önerisi bana saçma geliyor artık kusura bakmayın. İhtiyaç neyse buna göre tavsiye isteniyor. Laptop yerine tabii ki masaüstü tercih edilir bu tartışılacak bir konu değil fakat ihtiyaç laptop iken bunları geç masaüstü al demek saçma oluyor. Taşınabilirlik açısından yer olmaması açısından veya farklı nedenlerlen dolayı laptop almayı düşünüyor yorumlarınızı buna göre yapın. RTX3050 Ti giriş-orta seviyesine yakın bir karttır bu karttan haliyle üst modellerin performansını bekleyemezsin ayarları sona çektiğinde normal olarak ısınacaktır fan sesi soğutma yaparken artacaktır bunu eş değer laptoplarda hangisinde yaşamazsın ki? Belirli bir şey var ortada Monster alma Monster alma tamam almasın ama sebebini açıkla her Monster alan sorun yaşamıyor burada Monster fan boyluğu yapmıyorum yanlış anlaşılmasın fakat farklı markada sorun çıkmayacağının garantisi ne tam olarak?

Benim Monster alma dememin sebebi kendimde T7 v22.2 vardı bende oyun oynamak amaclı aldım zaten istediğim verimi alamadım mantık olarak Mobile ekran kartlarıyla dektop ekran kartlarını karşılaştırsan arada 40 watt güç kullanımı oluyor bu da tabii ki kartın performansına yansıyor bir de yani laptop içine ne koyabilirsin ki soğutmasını nasıl sağlayabilirsin ki ayrıca her şey 90 cm bir masaya bakıyor çok da yer kaplayacak bir şey değil bence.

Arkadaşımdan deneyimlediğim kadarıyla(Abra A7) klavyede wasd kısmında fanları Turbo modunda kullanmayınca ciddi bir ısınma oluyor elin yanıyor fanlarda Turbo modda çok ses çıkarıyor. İşlemci sürekli 100 derece zaten. Arkadaşım bakım için Monster'a göndermişti fan devri çok düştüğü ve ısındığı için aynı şekilde geri gönderdiler farklı bir yerde işini halletti.Şuan aklıma gelenler bunlar.

Hocam forumda da intenette de eş değer laptolara bakın tavsiyeleri önerileri araştırın videolarına bakın kafanıza yatan hangisi ise onu tercih edin illa şu markada sorun çıkıyor diye bir şey yok her markanın bir sorunu illaki vardır ve çıkıyor. Ben satın almadan önce ve öncesinde Monster'ın müşteri memnuniyetini bildiğim için bu konuda ilk tercihim oldu. Bunun haricinde ilk 15 gün iade edebiliyorsun ilk 30 gün sorun çıkması durumunda cihazı değiştiriyorlar diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Diğer markaları da araştırın birçok forumda da kullanan yorum yapan vardır kafanızda illaki bir şeyler oluşur.

Direkt Abra alınmaz demek yanlıştır zaten, Clevo kasalı modeller alınmaz v17.2 de onlardan biri. Kasa kalitesi düşük, fazla ısınıyor anakart uzun vadede problemler cikartabiliyor. Victusa 3 bin vermeye değer, 3050 Ti kartlari saf güç ve VRAM olarak 3060'in çok gerisinde sorunsuz ve çok daha güçlü bir model almış olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…