Monster Abra A5 v17.2.3 alınır mı?

Bütçe
20000
Direkt Abra alınmaz demek yanlıştır zaten, Clevo kasalı modeller alınmaz v17.2 de onlardan biri. Kasa kalitesi düşük, fazla ısınıyor anakart uzun vadede problemler cikartabiliyor. Victusa 3 bin vermeye değer, 3050 Ti kartlari saf güç ve VRAM olarak 3060'in çok gerisinde sorunsuz ve çok daha güçlü bir model almış olacaksın.
bugün sabah bir arkadaş bi laptop onerdi monster'a alternatif olarak. ısınma sorunundan dolayı. bu ısınıyor mu dedim. bu da ısınmıyor dedi.

Şimdi bilmediğim için soruyorum, ısınma konusunda Normal Şartlar Altında monsterdan daha az ısındığından eminiz değil mi? her iki pc de ekstra sorunlar olmadıkça aynı kullanımda victus, monster'dan daha az ısınır diyebiliyor muyuz?

Bugün sabah bir arkadaş bir laptop onerdi Monster'a alternatif olarak. Isınma sorunundan dolayı. Bu ısınıyor mu dedim. Bu da ısınmıyor dedi.

Şimdi bilmediğim için soruyorum, ısınma konusunda Normal Şartlar Altında Monster'dan daha az ısındığından eminiz değil mi? Her iki PC de ekstra sorunlar olmadıkça aynı kullanımda Victus, Monster'dan daha az ısınır diyebiliyor muyuz?

Şöyle söyleyeyim, Victus'un o modelindede aşırı iyi bir soğutma yok işlemci biraz isinabiliyor, v17.2 de GPU fazla sıcak çalışıyor sınırda.

Alternatif.
İngilizce klavye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı