Monster Abra A5 V17 2.3 alınır mı?

Bütçe
18000
Monster kötüyse neden Hepsiburada'da en çok satılan sevilen ürün?
Sadece reklam pazarlaması çoğu kişi Televizyonlarda veya İnternette Monster reklamı görüyor "Harika bilgisayar hemen alayım diyor" 3050 alacaklarına da gidip GTX 1650 alıyorlar. Sadece reklamları ile ilgili ben Pavilion Gaming aldım hiç doğru düzgün reklamı yapılmadı çoğunlukla reklamı yapılan Victus alındı. Victus'un panel NTSC'si 45 ve 250 Nit. Pavilion Gaming'in panel derecesi 72 NTSC ve 300 Nit Özellik bakımından aynı ama soğutma ve Panel bakımından Pavilion Gaming daha iyi.

Ucuz et diye alıyoruz işte sonra tadı yavan çıkıyor. İade ile, değişim ile uğraşıyoruz falan filan. Biraz araştırıp sorunları gör yeterli olur. Yok "Ben almak istiyorum, bayıldım." diyorsan al. Sonra sorun çıkarınca forumda konu açma. Çünkü benim yaptığım aptallık tam da buydu.
Hocam bizim tezatlığımızda harika Technopat Monster inceliyor ve iyi diyor öneriyor . Ama Sosyale geldiğiniz zaman herkes Monster'ı kötülüyor...

Ben 6 senedir kullanıyorum malzeme kalitesi harici bir falsosunu görmedim Monster'ın. Bugüne kadar açamadığım oyun da olmadı. Cyberpunk 2077'yi bile düşük ayarlarda olsa bile oynadım.
Eski Monster'lar ile son yıllarda çıkanları karşılaştırmak saçma olur çünkü gördüğüm kadarıyla o zamanki laptoplar yine iyi sayılırmış. Şu ankiler plastik kağıt gibi. İçinde koydukları şeyler de kötü.

Sadece reklam pazarlaması çoğu kişi Televizyonlarda veya İnternette Monster reklamı görüyor "Harika bilgisayar hemen alayım diyor" 3050 alacaklarına da gidip GTX 1650 alıyorlar. Sadece reklamları ile ilgili ben Pavilion Gaming aldım hiç doğru düzgün reklamı yapılmadı çoğunlukla reklamı yapılan Victus alındı. Victus'un panel NTSC'si 45 ve 250 Nit. Pavilion Gaming'in panel derecesi 72 NTSC ve 300 Nit Özellik bakımından aynı ama soğutma ve Panel bakımından Pavilion Gaming daha iyi.
Forumda Pavilion da sevilmez.

Hocam bizim tezatlığımızda harika Technopat Monster inceliyor ve iyi diyor öneriyor . Ama Sosyale geldiğiniz zaman herkes Monster'ı kötülüyor...
Onlar para kazanıyor reklamdan, biz para ödeyip mal alıyoruz. Fark bu. :D

Monster önermeyip HP ve Acer önermek de iyi kafaymış. Allah'tan yanına Lenovo'yu eklememişler muhteşem üçlü tamamlanmamış.

Merhaba, bir süre sonra PC alma imkanım olacak. Aklımda bir ürün var sizce bu ürün almaya değer mi, performansı iyi mi? https://www.hepsiburada.com/monster...a=Monster+Notebook&url_src=and-product-detail
Monster alınır, linkini attığın cihaz alınmaz. Monster cephesinde Abra A5'ler sıkıntılı modeller aslında önerim mümkünse Tulpar T7 olanlar lakin Abra alınacaksa en düşük bunu almanı öneririm.

Bana alternatif başka bir laptop öner dersen de Lenovo, HP ve Acer çöplerine hiç bakmadan al buyur;

Yakında Monster'in sıkıntılı olan modelleri ile sorunsuz modellerini anlatan konu açmayı düşünüyorum forumda büyük bir bilgi kirliliği yığını var. Bilen yazıyor bilmeyen yazıyor.

Tuf Gaming'in bu modellerine ısınma sorunlu denmiyor muydu?
Deniyor. Ama 150 derecede evi kavuran bir sorunu yok. Yükseltici ile sorunsuz kullanılabilir.
Hatırlattığın iyi oldu 2 not ekleyeyim bu model ile alakalı;

@SeyitAli253
2x8GB RAM olan modeline bak. Tek 16 olanı alma alacaksan 16+16 veya 8+8 olanlara bak
Ucuz basit bir yükseltici al ve yerden biraz yükselterek kullan.

Peki o zaman neden bizim Acer ve HP önermemizi eleştiriyorsunuz. Monster daha mı kaliteli.
Monster daha kaliteli değil. Bu sorduğunun cevabı çok uzun özet yazsam bu sefer anlaşılmayacak. Kısaca oran orantıyla alakalı diyelim bir markanın tüm modellerini topla. Yüzdelik oran verdiğin zaman kaç kişi sorun yaşamış, sevmemiş, memnun kalmamış, dolandırılmış? V.s v.s Bu markaların çoğu laptopunu kullandım bazıları benim değildi tanıdıklarımındı. Toshiba laptop bile kullandım. Sağlam malzeme dandik donanım... Monster cephesinden Abra A5 sıkıntı yaşama ihtimalin %95 ise Tulpar T7'de %5. Basit bir örnek. HP, Acer, Lenovo bu markalar ile çok sorun yaşadım ve ürettikleri laptopları kullananlar sorun yaşamasa dahi MSI ve Asus'un sağlam cihazlarına geçince ne kadar fosil bir ürün kullandıklarını anlarlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı