Oyunlarda kbdclass.sys ve bilgisayarı kapatıp veya yeniden başlatırken mavi ekran hatası valıyorum. Nasıl çözebilirim? DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası alıyorum ve bilgisayarı kapat veya yeniden başlat dediğimde uzun süre bekletip bu mavi ekranı verip yeniden başlatıyor. WinDbg Preview'den dosyayı debugging dediğimde açılmıyor dosyaları yükleyemiyorum Google Drive'a okunmuyor hatası veriyor. Oyunlarda ise kdbclass mavi ekran hatasını alıyorum.
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Alınan hata: Açmaya çalıştığınız dosyaya sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş: Devam: Kullanıcı hesabınızı seçin ve devralmayı etkinleştirin: Uygula ve Tamam. Artık gerekli izinlere sahipsiniz.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Ek olarak raspppoe.sys hatası var. Bu bir Windows sürücüsüdür ve başka bir şeyin onu hataya sürüklediği anlamına geliyordur muhtemelen. Miniport sürücüsü.
Son zamanlarda sisteme yeni bir aygıt eklediniz mi? Ya da Ethernet bağlantısı mı kullanıyorsunuz?
raspppoe.sys driver. This driver is related to Point-to-Point Protocol over Ethernet (PPPoE) connections, which are commonly used for broadband internet connections.
Bir de Monster ile iletişime geçip Abra A7 V13.2 için güncel BIOS sürümünü isteyin.