Monster Abra A5 V17.2 alınır mı?

Abra A5 V17.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook arkadaşlar bu fiyata güzel gibi. Biliyorum ASUS MSI kadar sağlam değil. Normalde ASUS TUF dash ve TUF Gaming'in laptoplarını alacaktım ikisinin de stoğu bitti şansa.

Ürünü bizzat deneyimledim ve birkaç hafta kullandım. Kasa kalitesinden memnunum soğutma olarak başarılıydı. Fanlar sessiz çalışıyor ve performans olarak güçlü bir cihaz. Normalde Monster pek tavsiye etmem ama bu ürününü tavsiye ederim. İleride bir 8 GB RAM daha takar devam edersiniz.
 
Bende bu cihazı satın aldım ama hala elime ulaşmadı bekliyorum. Teslim alınca deneyimlerimi aktarırım. Ürünü kullanmadan kötüleyip yorum yapan arkadaşlar bu fiyata donanımsal daha iyi alternatif varsa atında inceleyelim. Genel marka kötülemesine kesinlikle karşıyım, belli bir modelin kronik sorunu vardır başına gelmiştir onu kötüleyebilirsin hakkındır ama bilmeden yorum yapmak bana saçma geliyor. Bu fiyata yada hafif bütçe artırımı ile daha her anlamda iyi alternatif sunmadığınız sürece anlamsız.
 
Bende bu cihazı satın aldım ama hala elime ulaşmadı bekliyorum. Teslim alınca deneyimlerimi aktarırım. Ürünü kullanmadan kötüleyip yorum yapan arkadaşlar bu fiyata donanımsal daha iyi alternatif varsa atında inceleyelim. Genel marka kötülemesine kesinlikle karşıyım, belli bir modelin kronik sorunu vardır başına gelmiştir onu kötüleyebilirsin hakkındır ama bilmeden yorum yapmak bana saçma geliyor. Bu fiyata ya da hafif bütçe artırımı ile daha her anlamda iyi alternatif sunmadığınız sürece anlamsız.

Eline geçtiğinde yazarsan çok sevinirim.
 
Eline geçtiğinde yazarsan çok sevinirim.

Ürünü teslim aldım, herhangi bir eksisini görmedim ilk gün deneyimi olarak. Şimdilik sadece New World ve Valorant yükleyip oynadım. GPU termal olarak 75i geçmedi CPU'da ise 70 üzeri görmedim. Daha ağır oyunlarda 80-85 dereceyi görebilir. (Frisby soğutucu ile beraber) not: 16 GB RAM (2x8) ve Intel 670p SSD eklettim. Sorun varsa sorabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı