Monster Abra A5 v17.2 BIOS Güncelleme nasıl yapılır?

@Okan17 hocamın dediği gibi sanki güncellemeden önce ekran kartı ve işlemci üzerinde bir limit varmış da güncelleme yapınca limit kalkıyor gibi oluyor en kolay böyle anlatabilirim
Hocam suan yaptim guncelleme bittiginde bilgisayar bi kapandi ondan sonra bastigimda sanki basmamisim gibi bi durdu ondan sonra rgbler falan yandi bir saniyeligine monster yazdi gitti falan sanki 3 defa falan tekrar basladi pc simdi acildi normaldir degil mi

Hocam kendi kendine kapanıp açılıyor siz ellemeyin, o güncelleme yapıyor

İfadeler: ozr
Tamamdir hocam bilgisayar sanirsam sıkıntisiz calisiyor cok teşekkür ederim yardimlariniz icin

Hocam güncelleme bittiyse arama yerine DxDiag yazıp fotoğraf çekip atar mısınız buraya?

2 3 kere açılıp kapanması lazım zaten. Nasıl yaptınız çift tıklayarak mı?

2 3 kere açılıp kapanması lazım zaten. Nasıl yaptınız çift tıklayarak mı?
Evet hocam direkt yönetici olarak başlatıp açtım evet e tıkladım kendi kendine halleti fakat bilgisayarın öncekinden biraz daha fazla ısındığını hissedebiliyorum normal mi?
Hocam güncelleme bittiyse arama yerine DxDiag yazıp fotoğraf çekip atar mısınız buraya?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-01-31 132303.png
    40,1 KB · Görüntüleme: 301
Merhaba, bendeki sürümde Abra A5 ama 17.2.3 modeli yani bendeki modelde i5 11. nesil işlemci var fark eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…