Monster Abra A5 v17.2 BIOS Güncelleme nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan ozr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 16.090
@Okan17 hocamın dediği gibi sanki güncellemeden önce ekran kartı ve işlemci üzerinde bir limit varmış da güncelleme yapınca limit kalkıyor gibi oluyor en kolay böyle anlatabilirim :)
Hocam suan yaptim guncelleme bittiginde bilgisayar bi kapandi ondan sonra bastigimda sanki basmamisim gibi bi durdu ondan sonra rgbler falan yandi bir saniyeligine monster yazdi gitti falan sanki 3 defa falan tekrar basladi pc simdi acildi normaldir degil mi 🤠

Hocam suan yaptim guncelleme bittiginde bilgisayar bi kapandi ondan sonra bastigimda sanki basmamisim gibi bi durdu ondan sonra rgbler falan yandi bir saniyeligine monster yazdi gitti falan sanki 3 defa falan tekrar basladi pc simdi acildi normaldir degil mi 🤠
Hocam kendi kendine kapanıp açılıyor siz ellemeyin, o güncelleme yapıyor

Hocam şu an yaptim guncelleme bittiginde bilgisayar bir kapandi ondan sonra bastigimda sanki basmamisim gibi bir durdu ondan sonra RGB'ler falan yandi bir saniyeligine Monster yazdi gitti falan sanki 3 defa falan tekrar basladi PC simdi açıldı normaldir degil mi 🤠

2 3 kere açılıp kapanması lazım zaten. Nasıl yaptınız çift tıklayarak mı?

2 3 kere açılıp kapanması lazım zaten. Nasıl yaptınız çift tıklayarak mı?
Evet hocam direkt yönetici olarak başlatıp açtım evet e tıkladım kendi kendine halleti fakat bilgisayarın öncekinden biraz daha fazla ısındığını hissedebiliyorum normal mi?
Hocam güncelleme bittiyse arama yerine DxDiag yazıp fotoğraf çekip atar mısınız buraya?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-01-31 132303.png
    Ekran görüntüsü 2022-01-31 132303.png
    40,1 KB · Görüntüleme: 301

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı